Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ "ΟΜΙΛΙΑΣ" ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ Ι.ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ


Δέν είναι ο στόχος τους η είσπραξη φόρων. Χρήμα τυπώνουν μόνο οι ίδιοι οι τραπεζίτες.
Επομένως οι «φορολογούμενοι» καί τό κεφάλι τους νά κόψουν, δέν θά τό βρούν διότι δέν υπάρχει.
Επομένως, διά τής εις άτοπον απαγωγής προκύπτει πως στόχος είναι η εξαθλίωση και φυσική εξόντωση τών απλών ανθρώπων.
Μόνο όταν εξοντωθεί ο πληθυσμός τής Ελλάδος θά μπορέσουν ελεύθερα νά κατασχέσουν τήν χώρα και νά τήν αξιοποιήσουν δωρεάν και ανεμπόδιστα.
Κι η Ελλάς είναι τό φιλέτο τής γής... Δύο χιλιάδες καί πλέον νησιά, ήλιο, άνεμο, ορυκτά, στρατηγική θέση ανάμεσα σε τρεις ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Αφρική)...

Δέν χρειάζεται καν νά φτιάξουν στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Μετέτρεψαν τήν χώρα τήν ίδια και ιδιαίτερα τίς πόλεις σε τεράστιες φυλακές. Οι περιφερόμενοι δήθεν καλοί αστυφύλακες είναι δεσμοφύλακες.
Κι οι εν αγνοία τους...κρατούμενοι σφάζονται μεταξύ τους γιατί το ψωμί λιγοστεύει κι έτσι η κλοπή, η απάτη και η ληστεία φαντάζει ως μόνη διέξοδος για τούς απελπισμένους...

Εάν (ευσεβής πόθος, δέν λέω) η Ελλάς αποχωρούσε από Ε.Ε. καί ΝΑΤΟ και αντ' αυτού προσχωρούσε σέ συμμαχία μέ τήν Ρωσική Ομοσπονδία, 
η Ρωσία θά τήν χρύσωνε για νά αποκτήσει επιτέλους βάσεις καί λιμάνια στήν Μεσόγειο, τώρα μάλιστα που οσονούπω χάνει τόν μόνο της σύμμαχο, τήν Συρία τού μακελάρη του Ασάντ-υιού.
Οι ΗΠΑ και Ε.Ε. έχουν πρόσβαση στήν μεσόγειο χάρη στήν Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Μάλτα... Η Ρωσία είναι αποκλεισμένη... Η Ελλάδα επομένως αξίζει περισσότερο για τούς Ρώσους.
Κι αν δέν παίξουν αυτό τό χαρτί οι κυβερνώντες, τούτο δέν σημαίνει τίποτα άλλο παρά τό ότι είναι εντελώς πουλημένοι στούς τραπεζίτες τής Δύσης. 

(Εστάλη από την φίλη μας Μίρκα)

Σχὀλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, κανείς δεν πρόκειται να μας αφήσει να κινηθούμε προς την Ρωσία, δεν είναι καθόλου τυχαίο που στο πρώτο μνημόνιο αναφέρεται ότι δεν επιτρέπουν να δανειστούμε από αλλού, αυτό σημαίνει ότι απαιτούν να μας έχουν στο χέρι και να μας ορίζουν μόνο αυτοί. 
Δεν περιμένουμε θαύματα από τους πολιτικούς μας, κανείς τους δεν θα πάει κόντρα στο ρεύμα των αφεντικών του, εδώ δεν είχε κανείς τους τα κότσια να διαπραγματευτεί το χρέος, κανείς τους δεν μας ενημέρωσε για τα πόσα χρωστάμε και που και σίγουρα ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν.
Ξέρουμε ότι μπορεί το κάθε κράτος να εκδώσει όσα ευρώ θέλει (με την άδεια της κεντρικής Ευρωπαϊκής τράπεζας) αλλά κανένας πολιτικός δεν θα έκανε τέτοια ενέργεια γιατί θα ζημίωνε τους δανειστές μας, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για προδότες και διεφθαρμένους πολιτικούς.
Παρατηρώντας γενικότερα τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη έχουμε να παρατηρήσουμε ότι όσα εφαρμόζονται στην Ελλάδα μετά από λίγο εφαρμόζονται και στα άλλα κράτη. Χαρακτηριστικό είναι ότι η βιομηχανία μεγάλων Ευρωπαϊκών κρατών ακόμα και της Γερμανίας έχει πληγεί από το 2008 με την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος στην Αμερική. Η Γερμανία με την πολιτική που δείχνει στον έξω κόσμο ουσιαστικά είναι μια χώρα που αποκρύβει την όλη αλήθεια και ότι συμβαίνει μέσα σε αυτή δύσκολα βγαίνει προς τα έξω. Θα αναφερθούμε σε ένα παράδειγμα η OPEL μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας (πρόσφατο άρθροhttp://www.autoblog.gr/ και άρθρο από το 2008:http://www.dw.de/dw/article/0,2144,3698726,00.html 
Έτσι τα αναπτυγμένα κράτη της Ευρώπης με σύμμαχο την Αμερική πατάνε πάνω στα πτώματα των Ελλήνων και ανίσχυρων οικονομικών κρατών για να σταθούν αλάβωτοι μέσα στην γενικότερη ψεύτικη οικονομική κρίση. Αναφερόμαστε για ψεύτικη οικονομική κρίση γιατί αυτή είναι μια κρίση των τραπεζών αυτές καταφέρνουν να μας ελέγχουν οικονομικά, να καταπλακώνουν κάθε μορφής ανάπτυξης και να επιβάλλονται σε κάθε λαό. Για εμάς το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχουν άξιοι πολιτικοί που να αγαπάνε την χώρα μας, για τους περισσότερους ο χώρος της Βουλής πέρα από εξουσία είναι παράλληλα εργασία και όχι κοινωνικό λειτούργημα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)