Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ και κλείσιμο ιστολογίων στο διαδίκτυο.

Τον τελευταίο καιρό διαπιστώσαμε ότι πολλά φιλικά μας ιστολόγια έχουν πέσει θύμα του διαδικτυακού ελέγχου και φίμωσης της ελεύθερης φωνής τους. Η διαδικτυακή δύναμη των Ελεύθερων Μπλόγκς πονάει φαίνεται και έτσι προσπαθούν να βρουν τρόπους να τα απομονώσουν και να τα καταργήσουν.  


ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ BLOG "CretanPatriot" !!! oι φασίστες της τρικομματικής Χούντας που μας κυβερνάει ...
Logo02
"cretanpatriot.wordpress.com is no longer available"
This blog has been archived or suspended for a violation of our Terms of Service.
For questions or concerns, contact WordPress.com Support.

===================================================================

AΥΤΗ  EINAI  H  ENΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η WORD-PRESS  ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ  ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ  ΣΤΟ  "BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ"  το επονομαζόμενο και "CretanPatriot"  !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυσικά οι διαχειριστές του θα το ξαναστήσουν μεσω ξένου server κι εκ του ασφαλούς!!!
ΤΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΔΙΚΑ ΣΑΣ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=============================================
=============================================
ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ  θα μας διαβαζετε  απ'    ΕΔΩ  >>>>>>>

Εστάλη από τους διαχειριστές του ιστολογίου 
Πηγή:http://epanastasitora.posterous.com/#!/blog-cretanpatriot-oi

======================================================================
Σε αρκετά ιστολόγια όταν προσπαθήσαμε να διαβάσουμε κάποιο άρθρο τους η Google αναφέρει μια Προειδοποίηση, ώστε να μην διαβαστούν οι δημοσιεύσεις τους. Παρατηρούμε ότι η Google με την υπόνοια και μόνο ότι υπάρχει κάποιος σύνδεσμος όπου είναι κακόβουλος χαρακτηρίζει ολόκληρο το μπλογκ κακόβουλο και επικίνδυνο. Συνιστούμε στους φίλους μπλογκερ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους συνδέσμους  των άρθρων τους.


Ενδεικτικά σας παραθέτουμε την προειδοποίηση της Google:

Προειδοποίηση: Υπάρχει κάποιο πρόβλημα εδώ!
Το χχχχχχχ.blogspot.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο από το eoellas.org, έναν ιστότοπο, ο οποίος έχει διαπιστωθεί ότι διανέμει κακόβουλο λογισμικό. Εάν επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο, ο υπολογιστής σας ενδέχεται να προσβληθεί από ιό.
Η Google διαπίστωσε ότι εάν συνεχίσετε, ενδέχεται να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας κακόβουλο λογισμικό. Εάν επισκεφθήκατε τον ιστότοπο στο παρελθόν ή εμπιστεύεστε τον ιστότοπο, είναι πιθανό να έχει παραβιαστεί πρόσφατα από εισβολέα. Συνιστάται να μην συνεχίσετε και να προσπαθήσετε ξανά την επόμενη μέρα ή να μεταβείτε σε άλλο ιστότοπο.
Έχουμε ήδη ειδοποιήσει τον κεντρικό υπολογιστή eoellas.org ότι έχουμε εντοπίσει κακόβουλο πρόγραμμα στον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα που βρέθηκαν στον κεντρικό υπολογιστή eoellas.org, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Σελίδα διαγνωστικών της Ασφαλούς περιήγησης της Google.
Αν κατανοείτε ότι η επίσκεψη σε αυτήν την τοποθεσία ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή σας, συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)