Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ένας πληθυσμός σε μόνιμη κατάσταση φόβου δεν κάνει ερωτήσεις.

Μια παραγωγή “παγκόσμιου φόβου” βρίσκεται σε εξέλιξη. Και λόγος είναι απλός. Ο φόβος είναι χρήμα για κάποιους που συνεχίζουν να βγάζουν λεφτά τη στιγμή που ο κόσμος καίγεται. Μόνο που οι σκηνοθέτες του παγκόσμιου φόβου αρνούνται να δουν το προφανές του τερατουργήματός τους: Και οι ίδιοι θα βρεθούν ανάμεσα στα θύματα, ακόμη κι αν «φύγουν» τελευταίοι. Το 2012 είναι στη κυριολεξία έτος αποκάλυψης μια και πρόκειται να γίνουν εκλογές  και μεταβιβάσεις εξουσίας σε χώρες-κλειδιά όπως  στη Ρωσία, στις ΗΠΑ και στην Κίνα. Κάποιοι κάνουν λόγο για  ένα δυνητικά εκρηκτικό συστατικό στην «χύτρα» του παγκόσμιου μετασχηματισμού που μπορεί να επιταχύνει την ανεξέλεγκτη κόλαση. Όποιος είδε την ταινία Τhe Veteran, τον καλούμε να θυμηθεί τα λόγια του «κακού» : H διοργανώτρια αρχή κάθε κοινωνίας αφορά τον πόλεμο. Η βασική αρχή ενός σύγχρονου κράτους πλουσίων εδρεύει στις δυνάμεις του πολέμου. Σήμερα είνα το πετρέλαιο, αύριο θα είναι το νερό. Είναι αυτό που αποκαλούμε θεϊκές δουλειές: όπλα, πετρέλαιο και ναρκωτικά. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: ο τρόπος ζωής μας τελείωσε. Δεν είναι βιώσιμος και βρίσκεται σε ραγδαία πτώση. Γι' αυτό και εφαρμόζουμε την καταστροφή της ζήτησης. Συνεχίζουμε να βγάζουμε λεφτά τη στιγμή που ο κόσμος καίγεται. Αλλά για να πιάσει αυτό, ο κόσμος θα πρέπει να έχει πλήρη άγνοια του προβλήματος, μέχρι να είναι πολύ αργά. Γι' αυτό έχουμε τις"σκανδάλες": 9-11 (Δίδυμοι Πύργοι), 7-7 (χτύπημα στο Μετρό του Λονδίνου), όπλα μαζικής καταστροφής. Ένας πληθυσμός σε μόνιμη κατάσταση φόβου, δεν κάνει ερωτήσεις. Η επιθυμία μας για πόλεμο γίνεται δική του επιθυμία. Μια πρόθυμη θυσία! Ο φόβος είναι απλώς διακοπές, ο φόβος είναι έλεγχος, ο φόβος είναι χρήματα.
ΠΗΓΗ:http://www.kourdistoportocali.com/articles/12727.htm
Το είδαμε: http://anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)