Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Βασίλης Φίλιας: Πράκτορας ξένων συμφερόντων ο ΓΑΠ!


Συνέντευξη στον Γιώργο Διγενή, Mediasoup
Απόσπασμα:
” – Ο ΓΑΠ κατά την άποψή σας,ήταν ένας καλός πρωθυπουργός,που όπως ισχυρίζεται έσωσε την χώρα από την χρεωκοπία;

- Μα αν δεν το υποστηρίξει αυτό,θα πρέπει να αυτοκτονήσει πολιτικά. Να πάει στο σύνταγμα εκεί που αυτοκτόνησε ο άλλος ο φουκαράς και ν΄αυτοκτονήσει. Ομαδικά ν΄αυτοκτονήσουν όσοι ψήφισαν μνημόνιο.Τα γελοία πρόσωπα. Οι πουλημένοι. Κι όταν υπήρχαν δυνατότητες. Μεγάλες δυνατότητες. Δηλαδή σας λέω το εξής. Οι Ρώσοι επί παραδείγματι θα μπορούσαν να μας δώσουν δάνειο με 1 ως 1,5% κι εσύ το πλήρωσες 6%. Τρελά πράγματα ! Τρελά ! Και πάει ο Αβραμόπουλος τώρα στην αμερική για να τα μπαλώσει τα πράγματα, ότι “να οι αμερικάνοι δεν είναι το ίδιο πράγμα,μας δίνουν τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού,μας δίνουν άρματα μάχης που δεν χρειάζονται αυτοί πλέον,τσάμπα”. Τα΄χεις πληρώσει με το αίμα σου όλα αυτά. Όλα.
Κατά τα λοιπά και σε ό,τι αφορά τον ΓΑΠ,πρόκειται περί πράκτορα. Ένας άνθρωπος που έδωσε εσφαλμένα στοιχεία προκειμένου να μας οδηγήσει στο Δ.Ν.Τ.; Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό ;
Πρόκειται περί ανθρώπου που λειτουργεί ως πράκτορας. Θα μου πείτε,να πούμε λόγω βλακείας ; Όχι, αυτά δε γίνονται. Διότι είχε τους συμβούλους του,τους ανθρώπους του που τον καθοδηγούσαν. Κάθε τόσο πήγαινε στο εξωτερικό. Αν κανείς παρακολουθήσει την πορεία του,θα καταλάβει πολλά. Θα μου πείτε ο κύριος αυτός πρέπει να υποστεί συνέπειες ; Ναι πρέπει να υποστεί συνέπειες. Η όλη του πορεία στα ελληνοτουρκικά, στα θέματα των σχέσεων με τα βαλκάνια,τα πετρελαϊκά,παντού, όπου να τον ψάξετε έχει δώσει έδαφος στους αντιπάλους. Νομίζουνε βέβαια ό,τι ο ελληνικός λαός δε θ΄αντισταθεί. Περιμένετε να δείτε να γίνουν οι εκλογές,ανεξαρτήτως αποτελέσματος και μετά θα δείτε τι έχει να γίνει.”

http://www.triklopodia.com/2012/04/vasilis-filias-praktoras-xenon.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)