Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Φωτογραφία ἀπό τή Θεσσαλονίκη πού συγκλονίζει: Τό δάκρυ τοῦ Ἕλληνα συνταξιούχου

Ἡ φωτογραφία πού κάνει τό γύρο τοῦ διαδικτύου ἀποτυπώνει μέ μοναδικό τρόπο τό πώς αἰσθάνεται τό μεγαλύτερο κομμάτι τῆς ἑλληνικῆς κοινωνίας. Κρατώντας τό μήνυμα διαμαρτυρίας, ὁ Ἕλληνας συνταξιοῦχος, ἐξοργισμένος μέ τά μέτρα καί τό νέο μνημόνιο, φωνάζει: «Αἶσχος»! «Μπορεῖτε νά μᾶς συλλάβετε», δέν ὑπάρχουν ἄλλα χρήματα...

Καί κάτω ἀπό τήν κραυγή διαμαρτυρίας, ὁ ἄνθρωπος πού κρατᾶ σφιχτά τό μήνυμα τοῦ σωματείου συνταξιούχων »Συσπείρωση» (αὐτό ἄλλωστε πού χρειάζεται ἡ Ἑλλάδα αὐτές τίς κρίσιμες στιγμές), λυγίζει, δακρύζει… 


Μία συγκλονιστική εἰκόνα ἀπό τή Θεσσαλονίκη, πού ἀνέβασε ὁ χρήστης @teacherdude, ἑνός ἀνθρώπου, ἑνός Ἕλληνα, πού δέν ἀντέχει ἄλλα χαράτσια, περικοπές καί διαπραγματεύσεις.


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...


by Siglitiki 


2 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=bhJZN96hw5A&feature=youtu.be

    το είδες αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μας φίλε "pandiony" γνωρίζουμε όλα αυτά που αναφαίνονται στο συγκεκριμένο βίντεο, αν και είναι τεράστιο (δύσκολο να το δουν όλο οι αναγνώστες μας) θα το δημοσιεύουμε σύντομα.
    Αυτό που θα επιθυμούσαμε να προσθέσουμε είναι ότι αν το ΔΝΤ επέφερε θετικά αποτελέσματα στην οικονομία του κάθε κράτους τότε δεν θα επαναστατούσε ο λαός και δεν θα τους έδιωχναν με την βία.
    Η Αργεντινή είναι ένα τρανό παράδειγμα όπου μας διδάσκει πολλά.
    Τα υπόλοιπα που ζούμε κάθε μέρα είναι απειλές, εκφοβισμός, χειραγώγηση του πλήθους και προπαγάνδα. Το ψέμα και η απατεωνιά έντεχνα πλασαρισμένα αποφέρουν την επικράτηση τους σαν το απόλυτο κατεστημένο και αδιάψευστο. Μετάφεραν τις δικές τους ευθύνες στον λαό και ο λαός αποδέχθηκε τα ψεύτικα πιστεύω τους. Λυπόμαστε που ο Έλληνας είναι τόσο αδαής που πιστεύει ότι του μοστράρουν, δεν φιλτράρουν κανένα δεδομένο και αποδέχθηκαν την ύπαρξη του ΔΝΤ στην χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)