Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ι.Κούβελος φυγάδευσε το 1 εκατ. ευρώ!!



Συγγενικό πρόσωπο και συγκεκριμένα ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν εκείνος που έβγαλε εκτός Ελλάδος τον Μάρτιο του 2011 το 1 εκατ. ευρώ. 


Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός πήγε στη Βουλή και χαρακτήρισε «φιάσκο» και «φαρσοκωμωδία» τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Όπως εξήγησε η Ντόρα Μπακογιάννη ο σύζυγος της ρευστοποίησε μετοχές που είχε στην Αμερική για την αγορά ενός πλοίου και έκανε λόγο για «επιχειρηματική δραστηριότητα».

Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε με τον κ. Νικολούδη, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και τόνισε πως οι δηλώσεις πόθεν έσχες τόσο της ιδίας όσο και του συζύγου της είναι κατατεθειμένες στη Βουλή. Υποστήριξε επίσης, ότι δεν αποκλείεται η όλη υπόθεση μπορεί να κρύβει σκοπιμότητες με στόχο να πλήξουν την ίδια και το κόμμα της καθώς η Δημοκρατική Συμμαχία έφερε στην επιφάνεια το θέμα με τα οικονομικά των κομμάτων.


ΠΗΓΗ: http://www.silvercity.gr/

Προσθήκη Βίντεο από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
η κυρία Μπακογιάννη δεν μας πείθει με τα λεγόμενα της και ούτε όσοι προσπαθούν να καλύψουν την υπόθεση. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι η αγορά στην ναυτιλία κινείται με ένα διεθνές νόμισμα που δεν είναι το ευρώ αλλά το δολάριο. Κανείς δεν ρευστοποιεί μετοχές από την Αμερική σε ευρώ και δεν μεταφέρει τα χρήματα του στην Ελβετία για την αγορά πλοίου, λυπόμαστε αλλά όσα αναφέρει η κυρία Μπακογιάννη δεν έχουν βάση σύμφωνα με τις παγκόσμιες αγορές της ναυτιλίας. Το παραμυθάκι τής είναι όμορφο αλλά ολοκληρωτικά αβάσιμο. Κάποιοι μιλάνε για εκατομμύρια ευρώ σε καταθέσεις αλλά ο λαός δεν μπορεί να μαζέψει ούτε ένα ευρώ, να χαιρόμαστε τους πολιτικούς μας κηφήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)