Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Όχι μετρητά για συναλλαγές πάνω από 100 ευρώ, λένε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

Κείμενο με αίτημα την παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου για έναν χρόνο κυκλοφορεί στους κόλπους της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Την πρωτοβουλία έχει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γρηγόρης Νιώτης, και "χρεώνεται" στην Ιπποκράτους. Επισημαίνεται ότι προ ημερών είχε μιλήσει για το θέμα και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου. 

Στο κείμενο οι βουλευτές ζητούν από τον πρωθυπουργό, αφού ψηφίσει τα μέτρα που ζητά η τρόικα, να προχωρήσει σε σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών που θα... αντισταθμίσουν τις απώλειες! Μεταξύ άλλων ζητούν να απαγορευτούν οι συναλλαγές σε ρευστό άνω των 100 ευρώ. 

Ακόμη, προτείνουν να κουρευτούν και να επιμηκυνθούν τα δάνεια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Για τέλος το καλύτερο: Επιβολή εξοντωντικών ποινών σε όσους κερδοσκοπούν με στόχο τη μείωση των τιμών κατά 40%!



http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=175823

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι το δημοσίευμα είναι αληθινό, φαίνεται σαν μια κακόγουστη φάρσα. Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι ικανοί για τα πάντα και ο λόγος είναι ότι δεν έχουν κανέναν ηθικό δισταγμό για να σκεφτούν το καλό της πατρίδας τους. Αυτοί με τον αρχηγό τους έφεραν το ΔΝΤ και τώρα θέλουν να παραμείνει ο Παπαδήμου για να μην έχουν πολιτικό κόστος. Ο λαός όμως δεν ξεχνά και τους λέμε ότι η πολιτική τους καριέρα είναι νεκρή, δεν υπάρχουν για εμάς, είναι ανάξιοι εμπιστοσύνης, αεριτζήδες και ψεύτες, καιρός να εξαφανισθούν από την χώρα, μας δεν τους θέλουμε πια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)