Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ CBS (Video)

Του Γιάννη Σπανούδη
ΕΝΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ CBS.
΄Αγιο Όρος,ο φάρος της Ορθοδοξίας μας,το ΄΄Περιβόλι της Παναγιάς΄΄,το πνευματικό ..καταφύγιο εκατομμυρίων συνανθρώπων μας,προσκυνητών και μοναχών, στη χιλιόχρονη ιστορία του.Το ΄΄΄θεραπευτήριο΄΄ ψυχών,όπως είχε πει κάποτε ένας φωτισμένος ασκητής.Το ΄Αγιο Ορος που έφτασε να προβάλλεται απο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και να απαξιώνεται απο τα Ορισμένα Ελληνικά.Παρακολουθήστε  σε Ελληνική μετάφραση,το εξαιρετικό αφιέρωμα του Aμερικανικού τηλεοπτικού δικτύο CBS μέσα απο την εκπομπή 60 Minutes(λεπτά) που πρόβαλλε πρόσφατα.(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Μετάφραση: Κατερίνα Κότιου. Προσαρμογή και επεξεργασία: Ενορία Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου 40 Εκκλησιών, Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)