Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Πατριωτικό Μέτωπο



Αθήνα 24 Νοεμβρίου 2011
Διαμορφώνεται το τελικό σχέδιο του Συντάγματος για την Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, ολοκληρώνονται οι εργασίες για το Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών Προϊόντων, προχωρούν οι διαδικασίες συμμετοχής του Πατριωτικού Μετώπου στην Ευρασιατική Ένωση.
Σε μια πολλαπλών επιπέδων, επίπονη και επίμονη προσπάθεια, το Πατριωτικό Μέτωπο, το Κίνημα που αργά αλλά σταθερά αναδεικνύεται ως η σοβαρότερη εναλλακτική πρόταση για συνολική διέξοδο από την κρίση που βιώνουμε ως Πατρίδα και ως Λαός, κλιμακώνει τις δράσεις του, σε όλα τα πεδία:
1. Στο πεδίο της πολιτικής πρότασης: Διαμορφώνεται το τελικό σχέδιο του Νέου Συντάγματος, το οποίο θα παρουσιασθεί στη Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, για την τελική του διατύπωση και έγκριση. Ένα Σύνταγμα, που περνά επιτέλους όλες τις εξουσίες κατ’ ευθείαν στον Λαό, τόσο δίνοντάς του το δικαίωμά να ανακαλεί άμεσα κάθε μορφή εξουσίας αλλά και τους νόμους, όσο και το δικαίωμά του να απονέμει δικαιοσύνη μέσω των ορκωτών δικαστηρίων αλλά ακόμη και το δικαίωμά του να υπερασπίζεται τη χώρα του, μέσα από την Παλλαϊκή Άμυνα.

2. Στο πεδίο της σαφούς τοποθέτησης του Κινήματος κατά της διατροφικής αθλιότητας που έχουν επιβάλλει οι πολυεθνικές με τα πολυκαταστήματά τους, ολοκληρώνονται οι εργασίες για την υποδοχή των προϊόντων, στο Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών Προϊόντων «Αλληλέγγυον». Μια σαφής πολιτική έκφραση αλληλεγγύης αλλά και αντιπαράθεσης με το κομματογενές πελατειακό σύστημα των μεσαζόντων στα χωριά μας. Με στόχο, εντός των επομένων ημερών να λειτουργήσει πιλοτικά, έτσι ώστε, αμέσως μετά, να αποτελέσει πρότυπο για τη δημιουργία πανελλαδικού δικτύου αλληλεγγύης, για να μην πεινάσει ούτε ένας Έλληνας, στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε και στις σκοτεινότερες που έρχονται.
3. Τέλος στο πεδίο των διεθνών σχέσεων, πιστό στην αρχική του Διακήρυξη το Πατριωτικό Μέτωπο, για επιστροφή της χώρας στις φυσικές και ιστορικές της Συμμαχίες, ως μέλος πια της Ευρασιατικής Ένωσης, προωθεί όλες εκείνες τις δράσεις, ώστε να έχουμε τα πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα, από την διεθνή πολιτική πρωτοβουλία, του Πρωθυπουργού της Ρωσίας, Βλαδίμηρου Πούτιν. Αποτελέσματα τα οποία θα δούμε πολύ σύντομα ως προτάσεις για την Πατρίδα μας και τον Λαό μας, με την ολοκλήρωση των πυκνών πια επαφών των στελεχών του Κινήματος, με τα στελέχη της Ευρασιατικής Ένωσης, αλλά και του κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας.
Παράλληλα το Κίνημα, διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση πως είναι αποφασισμένο να υλοποιήσει τις πολιτικές του θέσεις, υπενθυμίζει σε κάθε ενδιαφερόμενο, πως δεν πρόκειται να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό σε όλους όσους οδήγησαν την Πατρίδα και τον Λαό μας, στην σημερινή τους τραγωδία. Ούτε φυσικά πρόκειται να αναγνωρίσει τις παράνομες συμφωνίες που υπέγραψαν και υπογράφουν έως σήμερα, οι εκπρόσωποι των διεθνών τοκογλύφων και των νεοταξιτών, με τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις και τις λοιπές αθλιότητες.
Όπως μας δίδαξαν εξ’ άλλου οι αγώνες των Λαών της Αργεντινής και της Ισλανδίας, ότι και να υπογράψουν οι κύριοι της Βουλής των Ελλήνων, θα οδηγηθεί στην χωματερή της ιστορίας και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.
Ο καιρός γαρ εγγύς.


Πατριωτικό Μέτωπο
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)