Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΟΝTRA CHANNEL 14-5-2011

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ KONTRA CHANNEL "ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ" ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ 14 ΜΑΙΟΥ 2011 ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ".
ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (ΧΗΜ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ) ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ: ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΡ.Α.Ο.Σ.) ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ). 















ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: στις περισσότερες αναρτήσεις θεμάτων σχετικών με την "Κάρτα Πολίτη" δεν υπάρχει αναφορά για το 666, ο λόγος είναι ότι οι επιστήμονες που αναλύουν διεξοδικά το θέμα δεν αναφέρονται στην θεολογική πλευρά του ζητήματος. 
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί με έξυπνες και μεθοδευμένες ενέργειες να παραπλανήσει το κόσμο και να αποσιωπήσει τις τεχνικές ανάλυσης που γίνονται από αυτούς τους επιστήμονες καθώς και τις πραγματοποιημένες αντιδράσεις του κόσμου.
Ξεκινάνε με την τοποθέτηση της ταμπέλας του 666 ώστε να φανεί η άποψη ότι πρόκειται για ένα θέμα θρησκευτικές προκατάληψης και φανατισμού. Ο επηρεασμός αυτής της ενέργειας είναι τεράστιος, μέχρι και οι Χριστιανοί αναρωτιούνται που είναι αυτό ο αριθμός. Από θρησκευτικής άποψης δεν ενδιαφέρουν κανέναν αυτά τα ψηφία, διότι δεν είναι η ουσία, απλά χαρακτηρίζουν το όνομα του θηρίου. Ένα τσιπάκι της μορφής που θα βρίσκεται σε μία τέτοια κάρτα, θα μπορεί να αναπρογραμματιστεί  και να εισέλθουν στα δεδομένα του όχι μόνο το 666 αλλά και οτιδήποτε  θελήσει ο χρήστης του. 
Η συντονισμένη προσπάθεια χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ για να μειώσουν τον αριθμό αντίδρασης του κόσμου είναι αποτυχημένη, μέσα στο διαδικτυακό χώρο υπάρχουν βίντεο που μαρτυρούν το πλήθος των ανθρώπων που παραβρέθηκαν μέσα στις συγκεντρώσεις και πραγματοποιήθηκαν σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Ένα άλλος τρόπος που χρησιμοποίησαν για να υποβιβάσουν τις συγκεντρώσεις είναι οι συνεντεύξεις που πάρθηκαν από τον απλό λαό, που πολλοί δεν είχαν την δυνατότητα της έκφρασης, αλλά η ψυχή τους ήταν δυνατή για να παρευρεθούν στις συγκεντρώσεις. Η αδυναμία έκφρασης δεν είναι κατακριτέα από κανέναν μας, αλλά η γελιοποίηση της για να περάσουν το μήνυμα τους είναι ότι αισχρότερο έχουμε δει ποτέ μας, φυσικά είναι και το μόνο όπλο τους. Δεν πήραν συνέντευξη από κανένα μέλος της οργανωτικής επιτροπής διότι αυτά που θα ακούγανε δε τους συνέφερε να τα βγάλουν στον αέρα.
Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι οι Έλληνες είναι ότι τελευταία παγκόσμια επιβάλουν την «κάρτα του πολίτη» ή όπως αλλιώς τη λένε που θα τους λύσει όλα τα προβλήματα, λένε ότι είναι η σωτηρία μας. Εμείς θα ισχυριστούμε το αντίθετο είναι η καταστροφή μας που μας οδηγεί στην εξάλειψη της ελευθερίας μας κάνοντας μας έναν αριθμό. Η ανοχή που δείξαμε τόσα χρόνια μαζί με την αδιαφορία μας κατάφεραν να μας φτάσουν στη σημερινή οικονομική-πολιτική κατάσταση, η ευθύνη είναι όλων μας, όπως και θα συνεχίσει να είναι όταν γνωρίζουμε και δε μιλάμε, είμαστε όλοι συνένοχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)