Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

FACEBOOK: ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Russia Today”, o Tζούλιαν Ασάνζ {Wikileaks} αποκάλεσε το Facebook τον πιο αποτρόπαιο κατασκοπευτικό μηχανισμό που δημιουργήθηκε ποτέ.

“Στο Facebook υπάρχει η μεγαλύτερη βάση δεδομένων, με ονόματα, διευθύνσεις, την οικογενειακή τους κατάσταση, τους συγγενείς τους κλπ.

Όλα διαθέσιμα στις αμερικάνικες υπηρεσίες πληροφοριών. Η Google το Υahoo και το Facebook και οι τρεις αμερικάνικοι οργανισμοί, έχουν ενσωματωμένες πλατφόρμες για να παίρνουν τα δεδομένα. Δεν είναι ζήτημα συνεργασίας.

Η διαδικασία γίνεται αυτόματα. Δεν είναι ότι το Facebook διοικείται απο τις αμερικάνικες υπηρεσίες πληροφοριών, απλά είναι ικανοί να επιβληθούν με νομικούς και πολιτικούς όρους.
Τους κοστίζει να ψάχνουν τα στοιχεία απο τον καθένα οπότε έχουν αυτοματοποιήσει τη διαδικασία.

Ο καθένας πρέπει να καταλάβει ότι προσθέτοντας φίλους στο Facebook δουλεύει για τις αμερικάνικες υπηρεσίες πληροφοριών, φτιάχνοντας βάσεις δεδομένων για αυτούς.”


ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: 
Είναι γνωστό σε όλους μας ότι τα στοιχεία μας που αναρτούνται μέσα στο FaceBook παραμένουν στους server ακόμα και με απενεργοποιημένο το λογαριασμό μας. Οποιοσδήποτε θελήσει να έχει έλεγχο αυτών των πληροφοριών είναι πολύ εύκολο. Χάκερς πρόσφατα μπήκαν στο προσωπικό λογαριασμό του ιδρυτή του FB, επίσης έχουμε δει σελίδες με χιλιάδες μέλη να μένουν ανεξέλεγκτες
χωρίς να έχουν πρόσβαση οι διαχειριστές λόγω κατάληψης τους. Ας είμαστε λοιπόν προσεκτικοί για τα προσωπικά μας στοιχεία που αναρτούμε και ας αναρωτηθούμε όλες αυτές οι Αμερικάνικες εταιρείες ποιος τις στηρίζει οικονομικά; Είναι μόνο οι διαφημίσεις; Η μήπως η Νέα Τάξη τις έβαλε στη ζωή μας και στην καθημερινότητα μας για να έχει το έλεγχο της προσωπικότητας μας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)