Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Την ερχομένη Κυριακή 8 Μαϊου οι Μακεδόνες αδελφοί μας θα εχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δύο σημαντικές εκδηλώσεις για την Κάρτα του Πολίτη .

Η πρώτη  θα γίνει το πρωί της Κυριακής  (11.30 π.μ) στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο τηςΘεσσαλονίκης.Θα  μιλήσουν ο Πανοσιολογιώτατος  Καθηγούμενος της ΙεράςΜονής Ξηροποτάμου  Αγίου Όρους  Αρχιμανδρίτης Ιωσήφ  και ο  οικονομολόγος  κ. Στάθης Αδαμόπουλος  σαν  εκπρόσωπος της  Πρωτοβουλίας  Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης (ΠΡ.Α.Ο.Σ) .




Το απόγευμα της  ίδιας ημέρας  και ώρα 18.30 στο Ιερό Κοινόβιο  του Οσίου Νικοδήμου  του Αγιορείτου  στο Πεντάλοφο Γουμενίσης  ,θα  μιλήσουν  για την Κάρτα του Πολίτη ο  Μοναχός Αρσένιος Βλιαγκόφτης  (διδάκτωρ Θεολογίας) και  ο  κ. Σταθης Αδαμόπουλος  πάλι σαν εκπρόσωπος της ΠΡ.Α.Ο.Σ.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)