Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Γιατί δεν φιλοξενούν τους πρόσφυγες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ;

Μπορεί να μην είχε ανοιξιάτικο ήλιο το Σάββατο πάνω από την Αθήνα, λόγω συννεφιάς, αλλά οι πρόσφυγες από τη Συρία συνεχίζουν να λιάζονται στις πλατείες Ομόνοια και Κλαυθμώνος.
Γιατί δεν φιλοξενούν τους πρόσφυγες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ;Μεταξύ αυτών και πολλοί νεοαφιχθέντες, αφού το πρωί του Σαββάτου τα καράβια στον Πειραιά ξεφόρτωσαν κι άλλους πρόσφυγες που τους έφεραν από τα νησιά μας.
Οι πρόσφυγες κοιμούνται στις πλατείες, όπου έχουν στρώσει και χαλιά, ενώ οι περισσότεροι έχουν μαζί τους τις τσάντες με τα υπάρχοντά τους.
Λένε ότι δεν έχουν χρήματα να πάνε σε ξενοδοχείο για αυτό και θα κοιμηθούν στους δρόμους και τις πλατείες της σαββατιάτικης Αθήνας.
Που είσαι, Τασία, πάρε μερικούς σπίτι σου… Ή, μάλλον καλύτερα,  ανοίξτε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ να τους φιλοξενήσετε. Δηλαδή πώς την είδατε; Τσάμπα ανθρωπισμό και φιλανθρωπία θα πουλάτε με τα λεφτά του ελληνικού λαού; Με τα δικά σας λεφτουδάκια σύντροφοι ξεκινήστε τις καλές πράξεις, άντε να σας δούμε, να σας χαρούμε…
Τη φωτογραφία την ανάρτησε το newsit και τη «δανειστήκαμε»…

tribune.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)