Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Για όσους δεν το ξέρουν: Χαμας, μια δημιουργία του Ισραήλ

Το Ισραήλ βοήθησε τη Χαμάς για να μη αναπτυχθεί μια ισχυρή, κοσμική Παλαιστινιακή Απελευθερωτική Οργάνωση


 Adam Dick (ΗΠΑ)     (μτφ. Κριστιάν)

Καθώς αυξάνει ο αριθμός των θανάτων από τις αεροπορικές επιθέσεις (και χερσαίες) της κυβέρνησης του Ισραήλ, θαυμάστε τον πρώην ρεπουμπλικάνο Ron Paul στην ομιλία του στις 9 Ιανουαρίου 2009 στην αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων, ενώ εξηγεί ότι το Ισραήλ βοήθησε την ανάπτυξη της Χαμάς για την αντιμετώπιση της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης . 


Ο Paul, πρόεδρος και ιδρυτής του RPI, προχώρησε τη συζήτηση συγκρίνοντας την ομοιότητα μεταξύ των ενεργειών του Ισραήλ όσον αφορά την Χαμάς στο παρελθόν και της υποστήριξης της CIA  για την ριζοσπαστικοποίηση μουσουλμάνων για την αντιμετώπιση της Σοβιετικής Ένωσης.


Παρακολουθήστε την ομιλία του Paul:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)