Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

«Η Μετασοβιετική Ρωσία του Πούτιν και η σχέση του με την Ελλάδα»



ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ή ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ;
(Προς γνώση και απόφαση)

«Η Μετασοβιετική Ρωσία του Πούτιν
και η σχέση του με την Ελλάδα»
 
            Ό,τι παρέλαβε ο Πούτιν από τον προγενέστερό του Μπόρις Γιέλτσιν, ήταν μια χώρα που βρισκόταν κάτω από οικονομική, κοινωνικοπολιτική και στρατιωτική κατάρρευση. 

Κρατώντας την σκυτάλη, της δεκατριάχρονης μεταρρυθμιστικής πορείας της Ρωσίας, ανέδειξε αυτή τη χώρα σε υπερδύναμη. Έχει σημασία στο σημείο αυτό η αναφορά στον κυρίως σκοπό του Πούτιν, έναντι των στόχων των υπολοίπων  κρατών –κυρίως Δυτικοευρωπαϊκών, καθώς και των Η.Π.Α.- καθώς ο σκοπός και ο λόγος ανάληψης της εξουσίας στη Ρωσία από αυτόν, ούτε τυχαίος ήταν, ούτε πραγματοποιήθηκε βάση υφισταμένων συνθηκών.
Η αλήθεια βρίσκεται στα ενδότερα των παγκόσμιων διεργασιών για την κυριαρχία επάνω στον πλανήτη. Και αυτές δεν αφορούν συνέδρια και Ευρωπαϊκά κοινοβούλια, ή τον Ο.Η.Ε., αλλά δυνάμεις άγνωστες στους πολλούς ανθρώπους συνεργαζόμενες με κάστες τις οποίες αποτελούν οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες.
Αν υποστηρίζει κάποιος ότι τυχαία συμβαίνουν στον πλανήτη όλα αυτά που γίνονται, βρίσκεται σε πλάνη, και χρήσιμη θα ήταν γι’ αυτόν, η απομάκρυνση του από την επήρεια της διεστραυλωμένης εικόνας που έχουν διαμορφώσει οι κρατικοί και παρακρατικοί λειτουργοί στο παρασκηνιακό παρασκευαστήριο της παγκόσμιας οκονομικοπολιτικής κυριαρχίας.
            Όσο αφορά τις προθέσεις και διαθέσεις της Ρωσίας, απέναντι στην Ελλάδα, ιδιαίτερα τα τέσσερα τελευταία χρόνια, είχαν τον χαρακτήρα ευμενούς προσέγγισης τόσο στα οικονομικά και την ενέργεια, όσο και σε καταστάσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
            Αναφορικά για την εικόνα του Πούτιν σε μια όσο το δυνατόν περισσότερο ουσιαστική, ως προς το περιεχόμενο, και περιορισμένη ως προς την έκταση, κατάθεση πληροφοριών, υπάρχει η γνωστοποίηση ότι:
Ο Βλαδίμηρος Πούτιν, γεννήθηκε το 1952, όταν η Ορθοδοξία στην τότε Σοβιετική Ένωση βρισκόταν υπό διωγμό. Η μητέρα του τον βάπτισε κρυφά στην Αγία Πετρούπολη. Ο ίδιος έμελλε μετέπειτα να γίνει πνευματικός πατέρας και ο μέντορας, του Εβραίου Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, βαπτίζοντας τον επίσης Χριστιανό Ορθόδοξο σε μεγάλη ηλικία. 
            Κάποια στιγμή η Μαύρη Αδελφότητα –η οποία ως γνωστό επιδιώκει την απόλυτη κυριαρχία στον πλανήτη, μαζί με τη Λευκή Αδελφότητα- αναγνωρίζοντας τις ικανότητες του, κατάφερε να τον προσεγγίσει και συμπεριλάβει στα μέλη της, επ’ οφελεία αυτής.
Ο Πούτιν «ξ έ φ υ γ ε» από αυτήν, παίρνοντας όμως μαζί του και την γνώση, λειτουργίας της. Έκτοτε αποτελεί το αντίπαλον δέος αυτής της ο μ ά δ α ς των προσκυνημένων στον σατανά. 
            Υπήρξε όργανο της K.G.B. (Μυστικές υπηρεσίες) διαδόχου της σημερινής F.S.B. Η δράση του τόσο μέσα σ’ αυτήν, όσο και κατά τη συνέχεια, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, συνέβαλλε ως θετικός παράγοντας στην ανορθωτική πορεία της Ρωσίας.
            Η προσχώρησή του στις Εβραϊκές συναγωγές, δεν εμποδίζονταν από προκαταλήψεις, προκειμένου να γνωρίσει, μέσα από αυτές τα σχέδια των Εβραίων Σιωνιστών. Με την οξύμορη, ιδιότητα του: «συστρατευόμενου αντιπάλου» απεκόμισε  από αυτές τη γνώση της στρατηγικής με την οποία ενεργούν για να πετύχουν τον σκοπό τους.

            Η παγκόσμια Σιωνιστική κοινότητα, μισεί θανάσιμα τον Πούτιν γιατί γνωρίζει ότι ο Πούτιν είναι γνώστης των πλέον απόκρυφων μηχανισμών της.
Ο ίδιος έδωσε τεράστια βαρύτητα τόσο στην οικονομική και στρατιωτική ανάπτυξη, όσο και στη διατήρηση του θρησκευτικού θεσμού της χώρας του, πετυχαίνοντας και στα δύο το καλύτερο δυνατό.
            Η σχέση του με το  Άγιον Όρος έχει ουσιοδέστατο υπόβαθρο γι’ αυτό και οι επισκέψεις του στην περιοχή είναι συχνές. Συνδέονται με την Ορθοδοξία, και τα αφανέρωτα μυστικά της, τα οποία ο ίδιος γνωρίζει. Οι μοναχοί τον δέχονται με σεβασμό, γνωρίζοντας τους σκοπούς και το έργο του. Αντιθέτως η Ελληνική πολιτεία, όπως και εκείνη της Κύπρου ουδέποτε ΕΤΟΛΜΗΣΑΝ να αθετήσουν τη συμφωνία τους με την Εβραιοσιωνιστική συμμορία και να συμμαχήσουν με τον Πούτιν.  Οι αποτρεπτικές προς αυτήν την κατεύθυνση θέσεις, συνοδεύονταν από βδελυρή και αναίσχυντη προπαγάνδα. Στο πλαίσιο αυτής της λυσσαλέας προσπάθειας επιδίδονται έως και σήμερα, σε απόκρυψη πληροφοριών, παραπληροφόρησης, και διεστραύλωσης των πραγματικών γεγονότων. Πρόσφατο παράδειγμα η ψευδής τοποθέτηση της Κυπριακής κυβέρνησης για άρνηση χρηματοδότησης της Κύπρου από τη Ρωσία, ενώ η ευθύγραμμη οπτική της υποθέσεως έχει ως εξής:
Η Κυπριακή κυβέρνηση, προ απάντησης της κατάθεσης πρότασης της Ρωσίας για σύναψη συνεργασίας μέσω δανειακής σύμβασης, έστειλε του υπό αποχώρηση υπουργό οικονομικών Μιχάλη Σαρρή (σε ένδειξη υποτίμησης) προκειμένου να πραγματοποιήσει μια επίσκεψη, που στόχευε μόνο στη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων.
            Ενώ η συνάντηση με τον Ρώσο υπ. οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ, θα έπρεπε –εκτιμώντας τη σοβαρότητα του θέματος- να πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο της Κυπριακής κυβέρνησης, σε μια προαποφασισμένη για το αποτέλεσμα συνάντηση, ο Μιχάλης Σαρρής σε επίπεδο διαπραγματεύσεων, ζήτησε από τον Ρώσο ομόλογο του, ούτε λίγο ούτε πολύ, την ανταλλαγή συμφωνίας με επιτόκιο του επιχορηγούμενου δανείου, να κυμμαίνεται μεταξύ του μηδέν και του τίποτα. Φυσικά η Ρωσία «έτεινε το δάκτυλο προς την θύραν», για να ακολουθήσει η απόκλειση δανειοδότησης από αυτήν την πλευρά. Η διατήρηση του ψεύδους ολοκληρώθηκε με την διατύπωση ότι η Ρωσία ζήτησε από την Κύπρο υπέρογκο ποσοστό επιτοκίου.
            Και μόνο από αυτό το γεγονός, γίνεται πασιφανές, ότι προκειμένου να φύγει ο Ρωσικός παράγοντας από την Αν. Μεσόγειο η Σιωνιστική Ελίτ, δεν διστάζει να πάρει οποιαδήποτε μέτρα.
Στον Ελλαδικό χώρο, η συμφωνία του Κου Καραμανλή για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, γιατί βάση αυτής της συμφωνίας, η Ελλάδα θα αποδεσμευόταν από τον δουλικό πειθαναγκασμό του Δυτικοευρωπαϊκοαμερικάνικου κανιβαλισμού. Ο βρώμικος Τύπος με κατάπτυστες δηλώσεις κάνει ψευδείς αναφορές για ζητούμενο ποσοστό εκ μέρους της Ρωσίας, το οποίο ανέρχεται στο 80%. ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!!!  
Η Ρωσική πλευρά  από την άλλη, γνωρίζοντας την επικινδυνότητα στην οποία προφανώς θα είχε περιέλθει η Ελλάδα, κατόπιν εφαρμογής μιας τέτοιας συμφωνίας, διέθετε τότε σ’ αυτήν την προμήθεια πυραύλων S-400. [οι δυνατότητες των συγκεκριμένων πυραύλων πολύ απλά, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ].
Με μια άλλη κίνηση ο Πούτιν έδινε 25 δις στην Ελλάδα πριν αυτή μπει στο μνημόνιο και ο Γ.Α.Π –Γιώργος Παπανδρέου- όχι απλώς δεν τα δέχθηκε, αλλά ούτε καν απάντησε στην πρόταση του. Αναλυτής αυτής της πρότασης ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, πρόεδρος ης κοινής βουλευτικής επιτροπής των ομογενών της Ρωσίας, και καθηγητής οικονομικών επιστημών, με δημοσιευμένες 10 επιστημονικές εργασίες του. (Οι δηλώσεις του κυκλοφορούν στο διαδίκτυο)
 
Στην περίπτωση ΔΕΠΑ – ΔΕΣΦΑ, κάποιοι ξετσίπωτοι, ξεπουλημένοι, τολμούν και μιλούν για «Ρωσική Ομηρία» όταν έχουν παραχωρήσει ολόκληρη την Ελλάδα στους δανειστές τοκογλύφους!! Αυτό μοιάζει με σκιτσογράφημα …… χωρίς λόγια, καθώς στις πλειοδοτούσες Ρωσικές προτάσεις, η Ελληνική αλυσοδεμένη κυβέρνηση, περπατώντας στα τέσσερα, έγλυφε για μια ακόνη φορά, τις πατούσες των Βρυξελλών, αρνούμενη μεγαλόπνοα σχέδια για την Ελλάδα!
Δεν υπέγραψε για ΔΕΠΑ – ΔΕΣΦΑ με τον Ρωσικό ενεργειακό κολοσσό GAZPROM και την εταιρεία SINTEZ με αποτέλεσμα την αποχώρηση μιας σημαντικότατης επενδυτικής πρότασης.
Ως επιμύθιο της όλης καταγραφής αξίζει να σημειωθεί ότι οι επισκέψεις θρησκευτικού χαρακτήρα του Πούτιν στην Ελλάδα κατά τον μήνα Ιούλιο του 2013 επιβεβαιώνουν εκείνο που διάχυτα είναι γνωστό, ότι η Ορθοδοξία αποκαλύπτει τη δύναμη της αλήθειας την οποία εκπροσωπεύει και μέσα από ηγέτες οι οποίοι γνωρίζουν να μιλούν ξεκάθαρα και καθοριστικά ως άνθρωποι αυτόβουλοι. Είναι άκαμπτοι στις αποφάσεις τους, κάτω από το ήθος που τους διακρίνει, και η αυτοπεποίθηση που διαθέτουν προκύπτει ως αποτέλεσμα επίκλησης την Θείας Χάριτος, την οποία επιζητούν και τους παρέχεται, όταν η δύναμη την πίστης τους συνάδει με ευγενείς σκοπούς.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ   
Σχετικά με την αποδοχή του Πούτιν από τον πληθυσμό της Ρωσίας ενδεικτικά αναφέρεται στην Βικιπαίδεια ότι στις προεδρικές εκλογές του 2012, η νίκη του υπήρξε άνετη από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 63,75% που αντιστοιχεί σε 110.000.000 ψήφους.
Δεύτερος αναδέχθηκε ο κομμουνιστής Γκενάντι Ζιουγκάνοφ με 17.8%, και τρίτος ο επιχειρηματίας Μιχαήλ Προχορόφ με 7,7% σε συμμετοχή ψηφοφόρων που έφτασε στο 64%.


Κωνσταντινίδου
Ανθή
(Προσθήκη φωτογραφίας από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, 
πηγή:  aetostz.blogspot.com  )


Το ιστολόγιο μας ευχαριστεί θερμά την κυρία Ανθή Κωνσταντινίδου, για την ευγενική της προσφορά, να προετοιμάσει το σημερινό κείμενο που της είχαμε ζητήσει, σχετικά με τον προέδρο Πούτιν και την σχέση του με την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)