Κυριακή 12 Μαΐου 2013

΄Το ανέκδοτο της ημέρας: Οι πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών στη Χαλκιδική συνιστούν μέγιστη πρόκληση εναντίον του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας.

Ο Δένδιας για τις Σκουριές

 Ο Δένδιας για τις Σκουριές Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαος Δένδιας δήλωσε σχετικά με τους τραυματισμούς αστυνομικών σήμερα στη Χαλκιδική:


«Οι πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών στη Χαλκιδική συνιστούν μέγιστη πρόκληση εναντίον του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας. Είναι ευνόητο ότι σε μία δημοκρατική χώρα οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα στη διαμαρτυρία. Αλλά είναι ευνόητο επίσης ότι οποιοδήποτε αίτημα εκδικάζεται από τις αρμόδιες δικαστικές ή άλλες εντεταλμένες αρχές και δεν μπορούν να επιβάλλουν το δικό τους “δίκαιο” κουκουλοφόροι με κυνηγετικά όπλα και μολότοφ. Καλούμε όλα τα κόμματα και όλους τους φορείς να καταδικάσουν τη νέα προκλητική ενέργεια εναντίον της ευνομίας στη χώρα μας, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Μισόλογα συνδυαζόμενα με συμμετοχή σε εκδηλώσεις στήριξης δεν χωράνε. Επιτέλους, ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους απέναντι στην ελληνική κοινωνία, την έννομη τάξη και το Σύνταγμα»







Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Ευτυχώς που υπάρχει ο Ν. Δενδριάς για να θυμίζει ότι το κράτος μας πρέπει να είναι Κράτος Δικαίου και  Δημοκρατική χώρα, ευτυχώς που μας θύμισε τις έννοιες της ευνομίας και του Συντάγματος της Ελλάδας. Μέσα στην απόλυτη ισοπέδωση που βιώνουμε κάθε μέρα σε τούτο τον τόπο θυμούνται ότι υπάρχει νόμος, αυτοί που έχουν καταπατήσει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζοντας συστηματικά το Σύνταγμα.
Είναι ανέκδοτο να αναφέρεται ο κύριος Δενδριάς σε Κράτος Δικαίου για την χώρα μας, ευτυχώς που δεν αναφέρθηκε και σε Κράτος Πρόνοιας, τότε μέχρι και η Μέρκελ θα γελούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)