Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Έτοιμος να διαγράψει τους διαφωνούντες ο Βενιζέλος

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στην Ιπποκράτους

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Ιπποκράτους ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Ο Ευαγ. Βενιζέλος εκτιμά ότι η ψηφοφορία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη τόσο για τη χώρα αλλά και για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο κλυδωνίζεται και απειλείται η συνοχή του.

Ήδη γίνονται πυρετώδεις διαβουλεύσεις προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις των διαφωνούντων και το ΠΑΣΟΚ να εμφανιστεί ενωμένο στην ψηφοφορία.

Υπό αυτό το πρίσμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει αποφασίσει να σκληρύνει τη στάση του και έχει διαμηνύσει ότι όποιος ψηφίσει «όχι» ή «παρών» θα διαγραφτεί από το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Ιπποκράτους εκτιμά ότι μέχρι πέντε θα είναι οι απώλειες, ο κ. Μ. Κασσής, ο οποίος έχει ήδη αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Θ. Παραστατίδης, ο κ. Μ. Μπόλαρης, ο κ. Γ. Κουτσούκος και ο Κ. Σκανδαλίδης.


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: 
αυτή είναι η "δημοκρατία" του ΠΑΣΟΚ, μήπως θα έπρεπε να λέγεται "τρομοκρατία" ή μήπως ισοπέδωση όλων των θεσμών, ο Βενιζέλος αποφασίζει και διατάζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)