Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ο Μίκης Θεοδωράκης στον φετινό εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου!

Τη στιγμή που ο φασισμός της νεο-δικτατορίας των πραξικοπηματιών με τα κοστούμια και τις γραβάτες συνεχίζεται για τρίτη συνεχή χρονιά στη πατρίδα μας, ο εορτασμός για την 39η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς θα είναι αφιερωμένος στον πρωτοστάτη του αντιδικτατορικού Αγώνα κατά της Χούντας του '67, Μίκη Θεοδωράκη, παρουσία του ίδιου του Ηγέτη του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών-ΣΠΙΘΑ!

Η φετινή εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 16/11/2012, και ώρα 12:30, στον χώρο του Πολυτεχνείου Αθηνών, με την ορχήστρα του Πολυτεχνείου να δίνει τον παλμό με τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη!

Τα ιστορικά μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου για συλλογική αντίσταση στο φασισμό, για Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία, σηματοδοτούν και τους σημερινούς αγώνες ενάντια στους σύγχρονους δικτάτορες με τα μνημονιακά τανκς, ενώ η κορυφαία στιγμή του αντιδικτατορικού αγώνα, ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να μας εμπνέει.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, πλάι στον Μίκη Θεοδωράκη και όλους τους Ανεξάρτητους Πολίτες της χώρας, για να βροντοφωνάξουμε:

«Πάλης ξεκίνημα, νέοι Αγώνες, οδηγοί της Ελπίδας οι ΠΡΩΤΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!...»


Επιτροπή WebSite
Κινήματος Ανεξάρτητων πολιτών – ΣΠΙΘΑ


http://www.spitha-kap.gr/el/kap/news/?nid=3789






Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Γραφείο 

Τύπου Κ.Α.Π - ΣΠΙΘΑ







(Εστάλη από τον κύριο Βασίλη Ν.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)