Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Έχασε την όραση της από τα γενόσημα!


Η επικινδυνότητα των γενόσημων φαρμάκων φαίνεται να παίρνει τραγικές διαστάσεις σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά».

Ο Πρόεδρος των ιατρών του ΙΚΑ , Γιάννης Χρονόπουλος μίλησε για τις επιπτώσεις των γενόσημων δίνοντας τρανταχτό παράδειγμα μιας ασθενούς η οποία έπασχε από οστεοπόρωση και για αυτό το λόγο λάμβανε θεραπεία.

Όταν έλαβε το άγνωστο γενόσημο διαπίστωσε ότι έχασε μέρος της όρασή της.
Η παρενέργεια αυτή διήρκησε για τουλάχιστον τρεις ώρες ενώ παράλληλα άρχισε να νιώθει μυϊκά άλγη.
Ο ιατρικός κόσμος και ιατρικοί σύλλογοι έχουν τονίσει την επικινδυνότητα της συνταγογράφησης με βάση την δραστική ουσία που η τρόικα και η γερμανίδα Καγκελάριος θέλουν να επιβάλλουν στην χώρας μας.


Μέτρο που σε καμία άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχει ισχύσει και όπως άπαντες δηλώνουν θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των Ελλήνων πολιτών.
Όλος ο επιστημονικός κόσμος επιμένει ότι η συνταγογράφηση με βάση την δραστική ουσία δεν έχει καμία θεραπευτική βάση και ότι πίσω από αυτό κρύβονται συγκεκριμένες πολυεθνικές με τεράστια παραγωγή φθηνών ανώνυμων γενόσημων σε τρίτες χώρες, όπως η Ινδία, η Κίνα, το Ισραήλ, το Μπαγκλαντές κ.α.


Πηγή:newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)