Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

«Η Ελλάδα πήρε δανεικά για να προχωρήσει με μεταρρυθμίσεις και περικοπές»


Συναρπαστικό καλοκαίρι αναμένει ο Βαν Ρομπάι

Να προχωρήσουν οι περικοπές και οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα ζητά από την Ελλάδα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, τονίζοντας ότι οι έλληνες πολιτικοί πρέπει να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους για να λάβουν την οικονομική στήριξη από την ΕΕ.

Ο Ρομπάι εξέφρασε παράλληλα την ανησυχία του για τις πολιτικές αναταράξεις και τις μετεκλογικές εξελίξεις στην Ελλάδα, ενώ επανέλαβε ότι «η Ελλάδα έχει λάβει πολλά δανεικά, μόνο όμως ως αντάλλαγμα για τις περικοπές και τις μεταρρυθμίσεις. Είναι μια ανταλλαγή».

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναμένει ένα «συναρπαστικό καλοκαίρι», καθώς, όπως σχολίασε, «η κατάσταση πραγματικά δεν φαίνεται καλή».



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

το τοπίο ξεκαθαρίζει, τόσο πολιτικά όσο και οικονομικά. Η θέση του κυρίου Βαν Ρομπάι είναι ξεκάθαρη, μας δανείζουν και το κράτος ξεκινά περικοπές, αυξάνει την ανεργία, μειώνει τους μισθούς και τις συντάξεις, φτώχυναν τον Ελληνικό λαό τον έφεραν σε απελπισία και συνεχίζουν την ίδια πολιτική. Δεν είναι μόνο η υποδούλωση που μας επιβάλουν από τους προδότες πολιτικούς μας, είναι και η οικονομική υποδούλωση. Μας δανείζουν για να χρεωθούμε ακόμα περισσότερο, αυτό είναι η ενωμένη Ευρώπη, που είναι υπεύθυνη για την δικιά μας κατάσταση, ήξερε τι συμβαίνει και περίμενε την κατάλληλη στιγμή να δράσει.

Ο κύριος Βαν Ρομπάι τολμά να μιλά για ανταλλαγή; Δεν μας χάρισε τίποτα, μάλιστα αισχροκερδούν από την πληγωμένη Ελλάδα, τι αντάλλαξε; Τον δανεισμό με τεράστιο επιτόκιο που από αναλύσεις τραπεζικών στελεχών αγγίζει το 12%. Αυτό δεν είναι ανταλλαγή αλλά απειλή. Αν είχατε ίχνος ηθικής κύριε Βαν Ρόμπα δεν θα τολμάγατε να ανακοινώσετε τίποτα γιατί θα σας βάραινε στην συνείδηση σας οι ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στην χώρα μας αλλά και στην άλλη Ευρώπη.

Για αυτό σου λέμε άντε χάσου Βαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)