Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ...

Περιμένοντας ένα καινούριο σκάνδαλο που θα κάνει να ξεχαστούν τα προηγούμενα…

Τώρα είμαστε στα υποβρύχια , τι θα ακολουθήσει μετά…

Και για να μη ξεχνιόμαστε και για να μην ξεχνάμε διαβάστε τα παρακάτω:

 


Βουλγάρες έπαιρναν σύνταξη με ένα χρόνο εργασίας!
Κύκλωμα με 650 Βουλγάρες και 20 Βούλγαρους που εισέπρατταν παράνομα συντάξεις από το ελληνικό δημόσιο, εξάρθρωσαν οι αρχές. Μάλιστα η σύνταξη έφθανε τα ......500 ευρώ τον μήνα.


Χιλιάδες συντάξεις ΟΓΑ σε ΑΛΒΑΝΟΥΣ !!
Κύκλωμα που για χρόνια λυμαίνεται τις ασφαλιστικές εισφορές των Ελλήνων «βαφτίζοντας» ως Βορειοηπειρώτες Αλβανούς υπηκόους για να παίρνουν σύνταξη ΟΓΑ

ΙΚΑ: Συντάξεις σε πεθαμένους!!!

Συγγενείς, για παράδειγμα έπαιρναν επί 22 χρόνια τη σύνταξη πεθαμένου, ενώ 70.000 άτομα έπαιρναν αναπηρικές συντάξεις που δεν δικαιούνται.


Έχουμε πληρώσει 20 μεταφορικά ελικόπτερα και δεν έχουμε παραλάβει κανένα !

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται τον ερχόμενο Αύγουστο από την παραγγελία των 20 μεταφορικών ελικοπτέρων ΝΗ-90 και μέχρι στιγμής παρά το γεγονός ότι έχει πληρωθεί στην κατασκευάστρια κοινοπραξία το 100% του ποσού των 698 εκατ. ευρώ δεν έχει παραδοθεί ούτε ένα!


Υποβρύχιο σκάνδαλο


Σκάνδαλο 195 εκατ. ευρώ με την προμήθεια των «Χόβερκραφτ»

Χαρακτηριστικά σκανδάλου αναδεικνύονται από την υπόθεση προμήθειας των τεσσάρων ρωσικών και ουκρανικών πλοίων τύπου «Χόβερκραφτ» που έκανε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τη διετία 2000-2001 με κόστος 195 εκατομμυρίων ευρώ και ξοδεύοντας δεκάδες ακόμη για τη συντήρησή τους. Τα πλοία αρχίζουν να παροπλίζονται, χωρίς το Πολεμικό Ναυτικό να τα έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου.


Άσφαιρα άρματα μάχης 1,7 δισ. μόνο για παρέλαση...


Αγοράσαμε άρματα που ξεφλουδίζουν και F-16 που μπάζουν νερά!

Για να αγοράσουμε 170 καινούρια άρματα μάχης Leopard, πληρώσαμε 2,2 δις ευρώ στην γερμανική KMW.
Πήραμε επίσης και πάνω από 200 μεταχειρισμένα. Ακόμα κι αυτοί που γνωρίζουν είπαν ότι ο αριθμός των αρμάτων που αγοράστηκαν είναι εξωφρενικός! Η έρευνα αγοράς και η παραγγελία έγιναν επί Άκη Τσοχατζόπουλου. Η παραγγελία έγινε, τα πληρώσαμε και επί Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου, επί ΝΔ πλέον, άρχισαν οι παραλαβές.
Οι αξιωματικοί με το που παρέλαβαν τα άρματα έμειναν άναυδοι. Πολλά από τα άρματα είχαν ρωγμές στην οροφή του πύργου. Η εταιρεία, αμέσως διαβεβαίωσε το ΓΕΣ ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν επηρεάζει "κατ' ουδένα λόγο τόσο την λειτουργικότητα του άρματος, πολλώ δε μάλλω την βαλλιστική του προστασία και την επιχειρησιακή του ετοιμότητα!"



Δανεισμός: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους;

Σκάνδαλο ομολόγων

Σκάνδαλο Βατοπεδίου



Σκάνδαλο με οφειλές του Βοσκόπουλου στο Δημόσιο.

Σκάνδαλο στην ΕΠΟ με τα δελτία!
Οσμή σκανδάλου αναδύεται από την υπόθεση με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες.

Κοινωνική Θεολογία – ΕΚΠΑ | Λουκέτο για σκάνδαλο οικογενειοκρατίας!
Ένα μοναδικό περιστατικό, στα χρονικά του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες μέρες. Στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας, του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως διαπιστώθηκε από σειρά ελέγχων, «το διδακτικό του προσωπικό απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από συγγενείς όπως σύζυγοι, τέκνα, γαμπροί, κουμπάροι κ.ά.»!

Το Σκάνδαλο με τα αιολικά πάρκα κάνει το Βατοπέδι να μοιάζει ανέκδοτο
Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ η ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου από τα αιολικά πάρκα που πληρώνουν ενοίκιο στο κράτος το «αντάλλαγμα του μελισσοκόμου»: 50 ευρώ το στρέμμα ετησίως!!!

Σκάνδαλο διαρκείας στην ΕΡΤ!
Είναι τουλάχιστον αστείο, αλλά και εξοργιστικό συνάμα, να μιλάνε άνθρωποι της ΕΡΤ για τους... τεμπέληδες συναδέλφους τους. Να δέχονται οι «από μέσα» ότι κλέβουν εν γνώση ΟΛΩΝ, το ελληνικό κράτος. Να ξέρουν ότι κάποιοι πληρώνονται, ενώ δεν πατάνε καθόλου το πόδι τους στο ραδιομέγαρο. Και να μην επεμβαίνει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας.

Το σκάνδαλο της ημέρας: συνταξιούχος της Ολυμπιακής η Μιλένα Αποστολάκη

Σκάνδαλο «Ολυμπιακών διαστάσεων» στο Μαραθώνα

Μια σοβαρή υπόθεση που ταλανίζει το Μαραθώνα βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στα συρτάρια του 9ου ειδικού ανακριτικού τμήματος. Ένα υποφαινόμενο σκάνδαλο, που τα έχει όλα: Απάτη εις βάρος της δημόσιας περιουσίας, εμπλοκή δημοσίων προσώπων, ψευδορκία και αδικαιολόγητος (βαθύς) πλουτισμός από μια κλίκα επιτήδειων,  και στο βάθος... Ολυμπιακοί Αγώνες!


Σκάνδαλο... Ολυμπιακών διαστάσεων

Πολιτικό σκάνδαλο μεγατόνων «μυρίζουν» οι κυβερνητικοί χειρισμοί σχετικά με το Ολυμπιακό Χωριό. Για ακόμη μία φορά ο κίνδυνος απώλειας δημόσιου χρήματος από τον προϋπολογισμό είναι ορατός. 


Το σκάνδαλο του Mall
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο της τελευταίας 20ετίας και το πιο κρυφό.. (βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 9 χρόνια) ίσως γιατί σε αυτό μπλέκονται 2 πρωθυπουργοί (Σημίτης, Καραμανλής), 7 υπουργοί και ο πιο πλούσιος Έλληνας στον κόσμο!

Σκάνδαλο ελικοπτέρων της Πυροσβεστικής

Πολιτικές παρενέργειες και ισχυρούς τριγμούς στα ανώτερα κλιμάκια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Πυροσβεστικής προκαλεί το πόρισμα της Εισαγγελίας σχετικά με τις μισθώσεις ιδιωτικών ελικοπτέρων το διάστημα 2005-2009 και την ανάθεση, το 2010, της τεχνικής υποστήριξης των ιδιόκτητων ελικοπτέρων σε ιδιώτες.

Σκάνδαλο με τα φωτοβολταϊκά με εξαπάτηση του Κοινοβουλίου

Η προχειρότητα, η βιασύνη, αλλά ίσως και η σκοπιμότητα, θριάμβευσαν για άλλη μία φορά στον επενδυτικό σχεδιασμό του ελληνικού κράτους.


Εκρηκτικό σκάνδαλο με τις νάρκες του Γράμμου

Ένα φιλόδοξο και πολυδιαφημισμένο έργο, που υλοποιούσαν από κοινού οι Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, η αποναρκοθέτηση του Γράμμου, απεντάχθηκε από το κοινοτικό πρόγραμμα και φαίνεται ότι εξελίσσεται σε ένα μεγάλο σκάνδαλο.

Νέο σκάνδαλο ενόψει στον ΟΤΕ

Όλα δείχνουν ότι δεν είναι μόνο η Siemens που έχει παρελθόν ύποπτο, καθώς και η Comverse κατηγορείται για χρηματισμό στον ΟΤΕ.

Σκάνδαλο της Μονής ΤΟΠΛΟΥ

Ανάμεσα στις 4 μεγάλες τουριστικές επενδύσεις, που προβάλλονται από την εταιρεία «Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε.», - τον δημόσιο φορέα που συστάθηκε με βάση το νέο νόμο για τις επενδύσεις «fast track» και εποπτεύεται από τον κ. Παμπούκη - βρίσκεται και το Cavo Sidero Resort, που έχει χαρακτηριστεί  και στην Βουλή ως «Βατοπέδι της Κρήτης». Φημολογείται μάλιστα ότι προκειμένου να παρακαμφθεί ο σκόπελος της αρνητικής απόφασης του ΣτΕ, η επένδυση θα μετονομαστεί σε «Itanos Hotel» και το αρχικό σχέδιο θα «καλλωπιστεί».

Μεγάλο σκάνδαλο στον ΟΣΕ ! ! ! !

Απίθανα πράγματα, όπως καταγγέλλεται, συνέβησαν επί ΝΔ στον σιδηροδρομικό σταθμό στης Θεσσαλονίκης, όπου ανεγέρθηκε κτίριο συνολικής δαπάνης 1 εκ. , προκειμένου να στεγαστούν υπηρεσίες του οργανισμού διάσπαρτες στην πόλη που πλήρωναν ενοίκια σε ιδιώτες και μόλις το νεόδμητο κτίριο παραδόθηκε, κατεδαφίστηκε (!) για να δημιουργηθεί εμπορικό κέντρο, το οποίο...
εκμεταλλεύονται ιδιώτες.

Σκάνδαλο στον ΟΣΕ: Εκατομμύρια χαμένα σε άχρηστα και ακινητοποιημένα βαγόνια

Εννέα ηλεκτράμαξες σκουριάζουν εδώ και χρόνια, στο σταθμό της Ειδομένης στο Κιλκίς, χωρίς να έχουν πραγματοποιήσει ούτε ένα δρομολόγιο. Αλλά ακόμα και εάν ξεκινήσουν αυτή τη στιγμή, όπως λένε οι ειδικοί θα υπάρξει πρόβλημα στη μηχανή λόγω της πολυετούς ακινητοποίησής τους. Οι ηλεκτράμαξες αγοράστηκαν έναντι 37.000.000 ευρώ από την Siemens και το λογότυπο της φιγουράρει πάνω στα βαγόνια. Οι εννέα παροπλισμένες ηλεκτράμαξες, είναι μέρος της παραγγελίας του ΟΣΕ στην Siemens το Δεκέμβριο του 1997. 

Σκάνδαλο εκατομμυρίων ευρώ εις βάρος του τρένου

Τα 100 χιλιόμετρα της νέας σιδηροδρομικής γραμμής θα χρειαστούν για την κατασκευή τους 9 ολόκληρα χρόνια, ενώ τα 120 χιλιόμετρα του αυτοκινητοδρόμου θα είναι έτοιμα σε μια πενταετία. Η σύμβαση με την Ολυμπία Οδό της δίνει το δικαίωμα να απαιτεί μετατοπίσεις σιδηροδρομικών γραμμών με έξοδα του Δημοσίου ή του ΟΣΕ, ενώ η κατασκευή του οδικού έργου προωθείται με τρόπους που καθυστερούν τα έργα για τη νέα γραμμή.

ΟΣΕσκάνδαλο με «μαϊμού» υπερωρίες

Το σκάνδαλο των 5 υπουργών στην σύμβαση 994 του ΟΣΕ

Σε «αδίκημα διαρκείας», που διατρέχει τις θητείες πέντε υπουργών Μεταφορών (ή Υποδομών) των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., εξελίχθηκε τελικά η σύμβαση 994 του ΟΣΕ για τον προαστιακό σιδηρόδρομο με την εργοληπτική τρόικα Siemens - ΑΚΤΩΡ - ΤΕΡΝΑ. Χρ. Βερελής, Μιχ. Λιάπης, Κ. Χατζηδάκης, Δ. Ρέππας, Ευρ. Στυλιανίδης Το κακό άρχισε επί υπουργικής θητείας Χρ. Βερελή, όταν ο εποπτευόμενος απ' αυτόν ΟΣΕ προκήρυξε το έργο με διάτρητη διακήρυξη και μόνο με εθνικούς πόρους. Το έργο κατακυρώθηκε το 2003. Η Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο της Siemens αποδίδει στον πρώην υπουργό την κατηγορία της ζημίας του Δημοσίου εξαιτίας πλημμελούς εποπτείας της διαχείρισης της περιουσίας του ΟΣΕ από μέρους του και προτείνει περαιτέρω διερεύνηση των ευθυνών του.

Βαρέλι χωρίς πάτο το σκάνδαλο της «De Puy»

Στους 12 οι κατηγορούμενοι ορθοπεδικοί που φαίνεται να έλαβαν «δωράκια». Την ποινική δίωξη για δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος άλλων έξι γιατρών (4 στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη) παραγγέλλει η εισαγγελία εφετών στο πλαίσιο της έρευνας για χρηματισμό από την εταιρία De Puy. Ήδη έχουν ασκηθεί διώξεις σε βάρος άλλων έξι γιατρών ενώ σύμφωνα με δικαστικές πηγές η έρευνα πλέον επικεντρώνεται στα πρόσωπα τεσσάρων στελεχών της εταιρίας.

Μετά τα πλαστά… διπλώματα, σκάνδαλο με πλαστά βιβλία!

Μετά τους διδακτορικούς και μεταπτυχιακούς τίτλους-μαϊμού που εμφανίζουν δάσκαλοι και καθηγητές, οι οποίοι συμμετέχουν στις διαδικασίες επιλογής στελεχών της εκπαίδευσης (σχολικοί σύμβουλοι, διευθυντές, υποδιευθυντές σχολείων κ.ά.), προκειμένου να έχουν υψηλά μόρια και να πάρουν τις θέσεις και τα ανάλογα επιδόματα, εμφανίζουν και βιβλία μαϊμού.

Το σκάνδαλο των 280.000.000 ευρώ για τη μεταφορά μαθητών, η Νομαρχία Θεσσαλονίκης και το Υπουργείο Εσωτερικών

Το σκάνδαλο με την προμήθεια του γεωγραφικού συστήματος στην Ε.Υ.Π.

Σκάνδαλο με προμήθειες σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο

Άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών γιατρών, ενός διευθυντή κλινικής και πρώην διοικητών Νοσοκομείου ζητούν οι «ράμπο» Υγείας έπειτα από έρευνα που διεξήγαγαν σε μεγάλο νοσηλευτικό ίδρυμα της χώρας.
 Μόλις μέσα σε μια διετία - το 2008 και το 2009 - φέρονται ότι είχαν «ανοίξει» μαύρη τρύπα ύψους 6.766.328,82 ευρώ στο ταμείο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, το οποίο λειτουργεί σε μεγάλη πόλη της περιφέρειας.

Θυμίστε μου ποιος τιμωρήθηκε και πότε ακούσατε τελευταία να μιλούν για αυτά.

Θ.Χ.


ΠΗΓΗ: ΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


    http://www.youtube.com/watch?v=Wm5xchJsVVU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)