Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ


Η Τριχόπτωση δεν είναι πάντα αθώα
 Προβλήματα τα οποία μπορούν να δηλητηριάσουν την ομορφιά της ζωής.

Πολλές φορές υποφέρουμε από μικρά προβλήματα τα οποία μπορούν να δηλητηριάσουν την ομορφιά της ζωής. Ένα απ' αυτά είναι η Τριχόπτωση η οποία μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε φύλλο και σε κάθε ηλικία. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούμε ότι είναι ένα γεγονός το οποίο έτσι συμβαίνει, ότι μπορεί να οφείλεται στην ηλικία και εν πάση περιπτώσει δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα για να την αντιμετωπίσουμε.

Η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η απώλεια των τριχών τις περισσότερες φορές, οφείλεται στην έλλειψη μιας ουσίας που υπάρχει στο σύμπλεγμα των βιταμινών, η απουσία της οποίας προκαλεί γκριζάρισμα των μαλλιών, μαζί με Τριχόπτωση.

Σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάστηκαν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην επανεμφάνιση των χαμένων τριχών.
Η αιτία σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι μια διατροφή πλούσια σε συκώτι, ελαιόλαδο, όσπρια, ρύζι με τη φλούδα του, γιαούρτι, μαύρο ψωμί και άλλα.
Όλες οι παραπάνω τροφές, περιέχουν την ουσία παντοθενικό οξύ, η οποία βελτιώνει σημαντικά την υφή και την ποιότητα, τόσο της τρίχας όσο και του δέρματος.
Στην ηλικία μας όμως, ίσως μερικές τροφές να μην είναι εύκολο να υπάρχουν στο διαιτολόγιό μας. Για παράδειγμα το συκώτι, λόγω προϋπάρχουσας χοληστερίνης ή ουρικής αρθρίτιδας είναι απαγορευτικό για κατανάλωση. Σ' αυτή την περίπτωση σας προτείνουμε να εφαρμόσετε μια συνταγή η οποία μπορεί να βοηθήσει στην αναγέννηση των τριχών της κεφαλής, και να δώσει στο δέρμα σας μια πιο λαμπερή και νεανική όψη. Φτιάξετε λοιπόν το ακόλουθο μείγμα:

2 κουταλιές φυσικό μέλι
1 ποτήρι του κρασιού μηλόξυδο
2  κουταλιές μελάσα (που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα υγιεινών τροφών).


Το φυσικό μέλι περιέχει πολύτιμα συστατικά για την υγεία και την αναζωογόνηση του οργανισμού. Το μηλόξυδο περιέχει οξέα και κάλιο, που είναι απαραίτητα για την αφομοίωση των ουσιών που υπάρχουν στη μελάσα. Η μελάσα περιέχει χαλκό και σίδηρο που είναι απαραίτητα στοιχεία για την προστασία και την αναγέννηση της τρίχας και του δέρματος.
Αν νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να δώσετε ξανά χρώμα, πυκνότητα και όγκο στα μαλλιά σας, προσθέστε το μείγμα που περιγράψαμε πριν, αφού το αναμίξετε καλά, στο νερό που πίνετε κάθε μέρα.

Να θυμάστε πάντα ότι όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους, αρκεί να ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να παραμελούμε τον οργανισμό μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ: 
http://www.mediforum.eu

6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας,

    Θα με ενδιέφερε να ανταλλάξω ένα λινκ με τη σελίδα σας. Έτσι θα μπορούσε να παραχθεί περισσότερη κίνηση στις σελίδες μας. Εγώ θα μπορούσα να σας προσφέρω ένα άρθρο ή ένα σύνδεσμο στη σελίδα μου:


    http://www.technologyevangeslist.com/


    Ως αντάλλαγμα, θα ήθελα ένα σύνδεσμο


    -από το άρθρo: http://eleftheroiellines.blogspot.com/2011/04/blog-post_8372.html


    -με τη λέξη: τριχόπτωση (χρησιμοποιώντας τη λέξη "τριχόπτωση" μέσα από το άρθρο)


    -προς τη σελίδα μου: gr.foliactive.com



    Αμέσως παρακάτω, για λόγους διευκόλυνσης της ανταλλαγής, σας δίνω έναν έτοιμο κωδικό που θα μπορούσατε να βάλετε στο άρθρο σας:


    τριχόπτωση



    Σας ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για τη σελίδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ "ανώνυμε" σας ευχαριστούμε για την πρόταση σας και για την θετική άποψη που έχετε για την σελίδα μας. Θα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι διαχειριστές του blogspot ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν προβαίνουμε σε ενέργειες που μπορούν να χαρακτηριστούν διαφημιστικές ή ότι μας παρέχουν κάποιο οικονομικό όφελος. Εάν στην λέξη "τριχόπτωση" υπάρχει ο σύνδεσμος κάποιας εταιρείας αυτόματα παραβαίνουμε τις αρχές μας αλλά και αλλοιώνουμε την αρχική μορφή του κειμένου το οποίο εξ αρχής δεν οδηγεί σε κανέναν εξωτερικό σύνδεσμο. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε τις θέσεις μας και μην τις δείτε σαν άρνηση εκ μέρους μας.
    Εναλλακτικά σας προτείνουμε να αφήσετε οποιοδήποτε κείμενο σαν σχόλιο, οπότε ο αναγνώστης να το δει και αυτός ας κρίνει κατάλληλα αν επιθυμεί να ακολουθήσει τον σύνδεσμο σας.
    Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: eleftheroi.ellines@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνωμη αλλα μηπως γνωριζουμε ποσο καιρο θα χρησιμοποιουμε αυτο το μειγμα??..μηνες?χρονο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ jim blats, δεν γνωρίζουμε ακριβώς τον χρόνο χρήσης του. Ξέρουμε όμως ότι στην διάρκεια οποιασδήποτε θεραπείας καλό είναι μετά από ένα διάστημα να υπάρχει χρόνος ανάπαυλας που δεν θα χρησιμοποιηθεί.
      Ότι αφορά την πτώση των μαλλιών μην ξεχνάμε ότι συμβάλλει το άγχος και η κακή κυκλοφορία του αίματος στο άνω μέρος της κεφαλής (φυσικά υπάρχει και η κληρονομικότητα).
      Σας τα αναφέρουμε γιατί στην περιοχή του σβέρκου, υπάρχει μεγάλη συσσώρευσης ενέργειας και απαιτείται μασάζ ώστε να χαλαρώσει η περιοχή και να κυκλοφορεί το αίμα καλύτερα, επίσης μασάζ απαιτείται και στο άνω μέρος της κεφαλής.

      Διαγραφή
  4. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!πιστευω θα με βοηθησουν πολυ!αλλη μια ερωτηση που δεν εχω καταλαβει...το αναφερομενο μειγμα το βαζουμε στο κεφαλι μας και μετα το ξεπλενουμε???η το τρωμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλούμε, είναι χρέος μας να απαντάμε στις ερωτήσεις των αναγνωστών μας.
      Θα σας αναφέρουμε ένα γεγονός που συνέβηκε σε κάποιο γνωστό μας:
      έχανε τα μαλλιά του σε απελπιστικό βαθμό και πήγε σε ένα γιατρό να δει τι συμβαίνει. Ο γιατρός τον γέμισε με ένα σωρό φάρμακα που κόστιζαν μία περιουσία, αλλά ο γνωστός μας έφυγε με μια απόρροια από το ιατρείο, γιατί ο γιατρός αφού ήταν καραφλός (σε χειρότερο βαθμό από τον γνωστό μας) δεν έκανε την ίδια θεραπεία;
      Φανταζόμαστε ότι το ηθικό συμπέρασμα το αντιλαμβάνεστε...

      Υ.Γ. δεν κάνει κακό να βλέπουμε τι μας προσφέρει η φύση για την αντιμετώπιση των διάφορων ασθενειών.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)