Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Ο Πούτιν είναι δικτάτορας και μισεί τη Δημοκρατία! «Post verba verbera»!

 

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το Άγαλμα της Πατρίδας που βρίσκεται στο Στάλινγκραντ
αποκεφαλίζει αυτό της ψευδοελευθερίας!
Έχω ένα όνειρο... «Post verba verbera»

«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια,
μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν
»
Μενέλαος Λουντέμης
, "Οδός Αβύσσου- Αριθμός 0"

Γράφει σήμερα ο αγαπημένος σύντροφος και φίλος, ο Ιταλός Γερουσιαστής Fernando Rossi:

«Ο Πούτιν δεν είναι Δημοκράτης!
Αν ήταν δημοκράτης θα είχε στείλει τρομοκράτες ν' ανατρέψουν τη Ρωσόφοβη κυβέρνηση της Ουκρανίας,
όπως έκαναν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στη Συρία,
ή θα έριχνε 200.000 βόμβες, προκαλώντας 30.000 νεκρούς και θα δολοφονούσε τον Ζελένσκι και την οικογένεια του,
όπως έκαναν οι δημοκρατικοί στη Λιβύη
»


Επίσης
 σήμερα ο Γκενάντι ΖιουγκάνοφΠρώτος Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δεν "μασάει τα λόγια του": «Η Ρωσία φέρνει τη δημοκρατία στην Ουκρανία»
Αναλυτικά:

«Μπορούν να υπάρχουν μόνο 2 κόσμοι.
Ο ένας είναι αυτός στον οποίο κυριαρχεί η φασιστική κλίκα του Μπαντέρα που καθοδηγούν οι μαριονέτες της δύσης.
Εκεί βασιλεύει η ξέφρενη ρωσοφοβία, η ρωσική γλώσσα είναι απαγορευμένη και ο ρωσόφωνος πληθυσμός διώκεται.
Αλλά υπάρχει κι ένας άλλος κόσμος. Ένας όπου υπάρχει σεβασμός των δικαιωμάτων κι ελευθεριών των ανθρώπων, η δημοκρατία, η φιλία κι η αδελφοσύνη των λαών.
(...) Όταν οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες άρχισαν να κυβερνούν την Ουκρανία, όταν το Κίεβο καταλήφθηκε από τους κληρονόμους των Ναζί, έγινε ξεκάθαρο ότι ήταν αδύνατο για οποιοδήποτε κανονικό άνθρωπο να το αντέξει!
»

Υπερβολικός ο Ρώσος κομμουνιστής ηγέτης Γκενάντι Ζιουγκάνοφ; Φυσικά αφού μετά το φασιστικό πραξικόπημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ουκρανία, καμία δημοσιογραφική τσούλα δεν μίλησε για τον πόλεμο που διαρκεί 8 ολόκληρα χρόνια και τους 22.000 νεκρούς, δολοφονημένους από τους Ουκρανούς "δημοκράτες":

Το 2014, μετά το πραξικόπημα της "πολιτισμένης" δύσης στην Ουκρανία, ακόμη κι ο "The Guardian" έγραψε ότι στην Ουκρανία, το τάγμα Azov οργάνωσε στρατόπεδα στρατιωτικής εκπαίδευσης για παιδιά.
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ 2014:

Μόνον στο σιωνιστικό ναζιστικό κατοχικό καθεστώς απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη και στην Ουκρανία μπορείς να δεις πως οι νεοναζί εκπαιδεύουν παιδιά-δολοφόνους.

Πως στο διάολο ανακαλύπτουν τώρα "πόλεμο", ενώ τα τελευταία 8 χρόνια το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. χρηματοδοτούσαν και εξόπλιζαν αυτούς τους εγκληματίες των Ναζί;
Είναι πλέον σίγουρο πως ενεργοποιούνται από απόσταση από ένα ειδικό τηλεχειριστήριο τα μουμιοποιημένα κεφάλια της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, όπως συμβαίνει σήμερα.

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!
»
Μάλκολμ Χ

Το πως λειτουργεί η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. Αρκεί κάποιος να σκεφτεί πως οι Αμερικανοί με τις ταινίες γουέστερν έκαναν όλον τον πλανήτη να μισεί τους Ινδιάνους. Φυσικά τα ευρωατλαντικά κόμματα στην Ελλάδα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Κιναλ, Κιδησό, Βαρουφάκης, ακροδεξιές παραφυάδες που αναφύονται κατά καιρούς, η εξωκοινοβουλευτική νατοϊκή αριστερά κι "αριστεροί πατριώτες" κάποιου Καραμπελιά) δεν θα μπορούσαν να έχουν μια άλλη πολιτική αντίληψη γι' αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία. Όμως το ΚΚΕ τι σηματοδοτεί με τη στάση του;

 Ο Κουτσούμπας μαζί με την Παπαρήγα έξω από τη Ρωσική πρεσβεία, εναντίον και του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, λες και δεν διαβάζουν, δεν βλέπουν, δεν ακούνε και κυρίως φτύνουν τους κομμουνιστές και τα κομμουνιστικά κόμματα που δεν εναρμονίζονται με τις επιταγές του υπερεθνικού κεφαλαίου. Όλα τα ΜΜΕ κι οι κάμερες στραμμένες στους "γενναίους κομμουνιστές" που μιλούν για ρώσικο ιμπεριαλισμό, μαζί με τον Κούλη, τον Αλέξη και Cia...

Σ' αυτό το "εκσυγχρονισμένο" ΚΚΕ, που τρέχει όπου ανάψουν τα φώτα στις τηλεοπτικές κάμερες κάτι συμβαίνει. Βέβαια μας έχει συνηθίσει προσφάτως με ανάλογες "πολιτικές" στα "€μVόλια" Big Pharma πολλές Δόσεις & κι "υγειονομικά πιστοποιητικά" για εργασία, καθημερινότητα!

Η παρουσία της Παπαρήγα δίπλα στον Κουτσούμπα, εναντίον του ρώσικου ιμπεριαλισμού δεν είναι συμπτωματική. Όλα δείχνουν πως θέλουν τη ρεβάνς, την επιστροφή στον "ελκυστικό σοσιαλισμό", την περεστρόικα που λάτρεψαν:

«Οι ιδέες της περεστρόικα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αναδιοργάνωσης του σοσιαλισμού και συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της σύγχρονης θεωρίας του σοσιαλισμού, ο σοσιαλισμός δεν ήταν ποτέ πιο ελκυστικός»
Αλέκα Παπαρήγα, Γ. Γραμματέας Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, "Πράβντα", 25 Ιούνη 1991

Στο ΚΚΕ δεν άκουσαν, δεν είδαν, δεν διάβασαν για τον πόλεμο που διεξάγουν οι ιμπεριαλιστές εδώ κι 8 χρόνια...

Ο 17χρονος Βαντίμ Παπούρα, νεολαίος κομμουνιστής ανάμεσα στα θύματα των Ουκρανών νεοναζί, σύμβολο αγώνα των Ελεύθερων του κόσμου.


 Γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε την Οδησσό... καμία συγχώρεση στη βρώμικη ελληνόφωνη εμπλοκή!

Υ.Γ. (1). Ποιοι καταπιέζουν, δολοφονούν, ακόμη και σήμερα με τους Έλληνες νεκρούς που ανακοινώνουν "έντεχνα"¨τα ΜΜΕ, ας αναζητηθούν στο νεοναζιστικό καθεστώς που εγκαθίδρυσε η "πολιτισμένη" δύση. Αρκεί να δει κάποιος πως οι ορδές των ναζί, οι δειλοί στην Ουκρανία κρατούν ομήρους, ανθρώπινη ασπίδα το λαό και δολοφονούν όσους προσπαθούν να απεγκλωβιστούν. Το βίντεο από τη Μαριούπολη: όποιος Ουκρανός πολίτης προσπαθεί να εξέλθει από τις πόλεις... δέχεται τη βία των νεοναζί που ενισχύει το εγχώριο κομπραδόρικο πολιτικό σύστημα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!

Υ.Γ. (2). Για το πως δρουν οι πληρωμένοι δολοφόνοι σε καταστάσεις σαν αυτή στην Ουκρανία, το σημειώνει ο Ιταλός Γερουσιαστής Fernando Rossi:

«Οι τρόποι αυτοί συνίστανται στην διείσδυση σε πολιτικών ομάδων αντιπολίτευσης των κυβερνήσεων που σκοπεύουν να ανατρέψουν, χρηματοδοτώντας και καθοδηγώντας την ανάπτυξή τους, για να προετοιμάσουν το κλίμα στα ΜΜΕ με τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και, φθάνοντας στο σωστό επίπεδο κοινωνικοπολιτικής αναταραχής οργανώνουν μεγάλη και δαπανηρή διαδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δικοί τους μυστικοί στρατιωτικοί ή οι άνδρες των τοπικών μυστικών υπηρεσιών που έχουν ήδη εξαγοραστεί, θα έχουν το καθήκον να ανοίγουν πυρ εναντίον των διαδηλωτών. Για ότι συμβεί θα κατηγορηθεί για το “καθεστώς” ή ο Πρόεδρος που πρέπει να ανατραπεί και κατά τη διάρκεια της επόμενης διαδήλωσης θα αρκεί να πυροβοληθούν διαδηλωτές και αστυνομικοί ώστε να προκαλέσουν την κοινωνική και πολιτική αντιπαράθεση, στην οποία αναγκάζονται να προσχωρήσουν και τα πιο μετριοπαθή στοιχεία της αντιπολίτευσης ώστε να υποχρεωθούν να ταχθούν με τους εξεγερμένους που καθοδηγούν οι μυστικές υπηρεσίες. Η παγκόσμια καμπάνια των ΜΜΕ πυροδοτεί και τον εμφύλιο πόλεμο που μπορεί να αρχίσει. Έτσι έγινε στην Τσετσενία, στα Βαλκάνια, στη Λιβύη, στη Συρία και πιο πρόσφατα στη Βενεζουέλα»... Βλέπε, 6 Ιούλη 2018, σε: Οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διδαχθούν πως δεν πρέπει να πιστεύουν στα ΜΜΕ


«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

www.press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)