Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Λαθραία Ρωσικά όπλα από την Ουκρανία, επιστρέφει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ουκρανία ... Τα όπλα είναι για άμυνα !!!!!

Σχόλιο ιστολογίου:

Λαθρέμπορος και προδότης ο κύριος Μητσο - Τάκης.
λαθρέμπορος επειδή διακινεί κατασχεμένα λαθραία όπλα, προδότης γιατί απολιγνιτοποιεί την χώρα, ώστε να στηριχθούν οι Γερμανικές επιχειρήσεις. 
Ναι εμείς οι πλούσιοι Έλληνες που έχουμε και αυτοκίνητο, ενισχύουμε την φτωχιά Γερμανία, άλλωστε και τα μνημόνια για την Γερμανία έγιναν...  

Μόσχα: Η αποστολή ελληνικών όπλων στην Ουκρανία θα απαντηθεί με….τόκο


Η απαράδεκτη κίνηση άμεσης εμπλοκής της Ελλάδας στην ουκρανική κρίση με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, υλοποιείται: Αναχώρησαν από την Ελλάδα τα C-130 που μεταφέρουν ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και αντιαρματικούς εκτοξευτές RPG-18 για την Πολωνία σε μια από τις πιο καταστροφικές αποφάσεις σε βάρος των εθνικών συμφερόντων που μπορούσε να ληφθεί.
Η Ελλάδα στέλνει όπλα για να σκοτώσουν Ρώσους στρατιώτες, ρωσόφωνους και Έλληνες ομογενείς, άσχετα αν η “βοήθεια” θα φτάσει ποτέ στο καθεστώς του Κιέβου (είναι πρακτικά αδύνατον να συμβεί αυτό) και μάλιστα την στιγμή που ανακοινώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς συνοδεύει την «βοήθεια» (!) και πηγή της Μόσχας σε δήλωσή της στο defencenet.ru με νόημα απαντά ότι «Θα επιστραφεί στην Ελλάδα η κίνησή της και… με τόκο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)