Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Η Αφρίν δεν έπεσε. Την προδώσαμε, όπως παραδώσαμε τον Οτζαλάν και έχουμε ξεχάσει τους δύο στρατιωτικούς μας στην Αδριανούπολη

Η Αφρίν δεν έπεσε. Χιλιάδες Κούρδοι μαχητές σκοτώθηκαν σε ηρωικές μάχες για να την υπερασπίσουν απέναντι στον δεύτερο υπερεξοπλισμένο στρατό του ΝΑΤΟ, όπως και πολλές χιλιάδες άμαχοι δολοφονήθηκαν με βρώμικους βομβαρδισμούς.
Η Αφρίν δεν έπεσε. Προδόθηκε από τους αποικιοκράτες της Δύσης που την εγκατέλειψαν και έκαναν τα στραβά μάτια στην βρώμικη τουρκική επιχείρηση.
Η Γερμανία κάλυπτε το μακελειό της τουρκικής εισβολής και με γερμανικά, κατά βάση, άρματα διεξήγαγε ο Ερντογάν την επιχείρηση, ενώ οι ΗΠΑ, σύμμαχος – υποτίθεται – των Κούρδων, τους πούλησαν στεγνά και τους άφησαν μετέωρους στην τουρκική θηριωδία.
Και η Ρωσία, ασφαλώς, δεν έκανε ό,τι έπρεπε απέναντι στον κουρδικό πληθυσμό, αν και η κουρδική ηγεσία δεν πήγε ούτε στην Αστανά, όπου προσκλήθηκε στην γνωστή Συνδιάσκεψη και γύριζε επιδεικτικά την πλάτη στην Μόσχα, ευθυγραμμιζόμενη απολύτως με τα κελεύσματα της Ουάσιγκτον.
Την Αφρίν αγνόησε και εγκατέλειψε και η Ελλάδα. Στην ουσία την πρόδωσε, όπως πρόδωσε ύπουλα και εξευτελιστικά, πριν αρκετά χρόνια, τον αρχηγό των Κούρδων Α. Οτζαλάν, κλεισμένο μέχρι σήμερα στις φρικτές φυλακές του Ιμραλί.
Η κατάπτυστη ελληνική κυβέρνηση ούτε μια λέξη αποδοκιμασίας δεν τόλμησε να ψελλίσει ενάντια στην τουρκική εισβολή στην Αφρίν της Συρίας, εισβολή που καταπατούσε ωμά κάθε ίχνος διεθνούς δικαίου.
Τα δυτικά ανδρείκελα της Αθήνας απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αποτελούν τα φοβισμένα πιόνια της τουρκικής μισαλλοδοξίας.
Αλλά εδώ οι αξιοθρήνητοι των Αθηνών έχουν ξεχάσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούςστις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, για Κούρδους θα μιλάμε τώρα;

Περισσότερα στο: iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)