Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Πρόσκληση - κάλεσμα σε Εθνική και Λαϊκή αφύπνιση, εν όψει γεωπολιτικών και άλλων σοβαρότατων εξελίξεων με επίκεντρο την Ελλάδα και τα εθνικά ζωτικά συμφέροντα της χώρας

   ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
   ΚΙΝΗΣΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
  _________________________________________________________


             Λ. Θεσσαλονίκης 20, 56019 Περαία / Δήμος Θερμαϊκού
          energoi.dimotes2014@gmail.com – τηλ. 6946811386


ΔΕΛΤΙΟ  – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


«Ο Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν» εκ των βασικών διοργανωτών και εμπνευστής  του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης την 21η Ιανουαρίου  και συνδιοργανωτής του συλλαλητηρίου της Αθήνας της 4ης Φεβρουαρίου 2018 σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου
-την Παρασκευή 9 Μαρτίου ώρα 13:00 στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα)  
με θέμα :
«Πρόσκληση - κάλεσμα σε Εθνική και Λαϊκή αφύπνιση, εν όψει γεωπολιτικών και άλλων σοβαρότατων  εξελίξεων με επίκεντρο την Ελλάδα και τα εθνικά ζωτικά συμφέροντα της χώρας».


-Ο «Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν» όπως και όλοι όσοι συμμετείχαν, ο κάθε ένας με το δικό του τρόπο και την δική του προσωπική η διασυλλογική συμβολή, στις δυο μεγαλειώδεις λαϊκές αυθόρμητες  διοργανώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, εκφράζοντας την αγωνία της πλειοψηφίας των Ελλήνων εντός και εκτός συνόρων, για τις εξελίξεις στα Εθνικά μας ζητήματα, και παράλληλα διερμηνεύοντας τα συναισθήματα του Ελληνικού Λαού και των Πολιτών που συμμετείχαν στις μαζικές  παλλαϊκές συγκεντρώσεις κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας!
Την ύστατη ώρα, απευθύνει   θερμή αγωνιώδη έκκληση για εθνική ενότητα και ομοψυχία για τα δύσκολα που έρχονται...
Επομένως ,
-Καλεί αφενός σε εθνική επαγρύπνηση και λαϊκή εγρήγορση τους Έλληνες πολίτες και το Ελληνικό  Έθνος ανά την υφήλιο, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με το «ατυχές» μεθοριακό επεισόδιο στις Καστανιές Έβρου με την επαυξημένη προκλητικότητα και επιθετικότητα της Τουρκίας  και αφετέρου θέτει προ των πολιτικών ευθυνών της συνολικά την πολιτική ηγεσία της χώρας για τα μη περαιτέρω στην τραυματισμένη εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού!  


-Εκ μέρους του «Θερμαϊκού Ώρα Μηδέν» απαντά στις ερωτήσεις των ΜΜΕ
ο  Όθωνας Ιακωβίδης ο άνθρωπος που στις 29 Δεκεμβρίου απηύθυνε το πρώτο κάλεσμα για τα  μεγάλα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.
-Απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για τα εθνικά ζητήματα και τις τελευταίες εξελίξεις  δίδουν οι :
ωάννης Μάζης,  καθηγητής οικονομικής Γεωγραφίας και γεωπολιτικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)


-Δρ. Γιώργος Φίλης, επισκέπτης καθηγητής Γεωστρατηγικων θεμάτων στην Σχολή Εθνικής Άμυνας


-Κώστας Γρίβας, αναπληρωτής καθηγητής γεωπολιτικής στη στρατιωτική σχολή Ευελπίδων.


Στην συνέντευξη Τύπου προσκαλούνται επίσης  φορείς, σωματεία, σύλλογοι οργανισμοί και προσωπικότητες που στήριξαν τις μεγαλειώδεις λαϊκές κινητοποιήσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.


Υπεύθυνος επικοινωνίας: ο δημοσιογράφος  Αλέξανδρος Στεφανόπουλος. τηλ επικοινωνίας  6977298942.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)