Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΕΙΣΑΙ «ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΣ»; Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Στην Γερμανία η Άνγκελα Μέρκελ απειλεί με την μαζική μουσουλμανική μεταναστευτικήπολιτική της ότι θα πάρει τα παιδιά σας εάν επικρίνετε και ονομάζετε τους μουσουλμάνους πρόσφυγες λαθρο η εισβολείς.
Κάθε άτομο που δημοσιεύει δηλώσεις «ξενοφοβικές» ή «ισλαμοφοβικές» στο Facebook ή συμμετέχει σε διαδήλωση εναντίον «Μουσουλμανικών προσφύγων» θα μπορούσε σύντομα να χάσει το δικαίωμα επικοινωνίας με τον τα ίδια τα τέκνα, ακόμη και αν δεν υπήρξε ποινικό αδίκημα, σύμφωνα με τον Γερμανικό Δικηγορικό Σύλλογο.
Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι μιλούν και να διαδηλώσουν κατά την υποδοχή και τη διαμονή των μουσουλμάνων κατακτητών (βάζοντας τις ανάγκες τους πριν από τις ανάγκες των ιθαγενών Γερμανών), κινδυνεύουν επίσης να χάσουν τη δουλειά τους.
Τα παιδιά πρέπει να απομακρύνονται από τα σπίτια όπου υπάρχει ξενοφοβικός γονέας λόγω των «λανθασμένων αξιών» που τους μεταδίδονται. Δεν έχει σημασία ακόμη και αν αυτό που κάνει ο γονέας δεν είναι παράνομο ή τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο.
Κάθε γονέας που λέει σε ένα παιδί ότι αυτός θα προτιμούσε να ζει στη γειτονιά,
χωρίς μουσουλμάνους πρόσφυγες Συρίας θα μπορούσαν να μετατρέψουν το παιδί σε μια απειλή κατά των προσφύγων που θα έθετε σε κίνδυνο την ευημερία του παιδιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ομοσπονδιακός υπουργός δικαιοσύνης Heiko Maas (SPD) συμφώνησε στα μέσα Σεπτεμβρίου με αξιωματούχους του Facebook να παρεμβαίνουν στο δίκτυο κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να αναλάβουν δράση κατά των «απάνθρωπων και δεξιών συνθημάτων κατά των μεταναστών στο διαδίκτυο».
Επομένως, αν οι «δεξιόστροφοι» γονείς δεν συμφωνήσουν να αλλάξουν τη «ξενοφοβική» συμπεριφορά τους, το δικαίωμα να δουν τα δικά τους παιδιά θα μπορούσε να απομακρυνθεί. Ο Haas είναι απόλυτα υπό τον έλεγχο των άκρως αριστερών στοιχείων στη Γερμανία.
Αυτό σε λίγο καιρό θα πυροδοτήσει τον εμφύλιο σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Εξάλλου γέροντες εδώ και καιρό μας προετοιμάζουν για τον εμφύλιο που λένε ότι είναι πολύ κοντά γιατί δεν πάει άλλο. Δεν μπορεί να φοράνε οι κυβερνήσεις φίμωτρο στους λαούς, να τους καταπιέζουν και να τους έχουν σκλάβους για πέντε αργύρια. Η ελίτ τρέμει διότι τα θεμέλια της αρχίζουν πλέον και τρίζουν.




ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)