Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…


Γιώργος Φίλης | Γεωπολιτικός αναλυτής: «Δεν υπάρχει εάν έχουμε εμπλοκή με την Τουρκία. Το θέμα είναι το πότε. Να ετοιμάσουμε τον Λαό ψυχολογικά» λέει ο γεωπολιτικός αναλυτής.»
Κωνσταντίνος Γρίβας | Καθηγητής Στρατιωτικής Σχολής Ευέλπιδων: «Πιθανότατα θα υπάρξει και ελεγχόμενο πολεμικό επεισόδιο. Υβριδικό πόλεμο κάνει η Τουρκία».
Ενδεικτικό είναι πως η Γαλλία για πρώτη φορά προχώρησε σε ειδική οδηγία προς τους πολίτες της που θα ταξιδέψουν στην χώρα μας για το που μπορούν να
καταφύγουν σε περίπτωση – όπως αναφέρουν – μείζονος κρίσης.
voicenews.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΑΠΗΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ
    https://www.youtube.com/watch?v=grJrtO_cL0M

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)