Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΙΝΚΑ-ΓΟΚΕ: Ηλεκτρονικές Ταυτότητες για τα 350.000.000 €


Σχόλιο ιστολογίου:
ένα νέο σκάνδαλο αναδεικνίεται από το ΙΝΚΑ, για τις νέες άχρηστες ηλεκτρονικές ταυτότητες, είναι πολλά τα λεφτά που επιδιώκουν να φορτώσουν στην πλάτη του Ελληνικού λαού, με συμετοχή και της αντιπολίτευσης (Νέα Δημοκρατία) που πιέζει για την έκδοση της.


Αθήνα ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ ΔΤ 589/14.03.2018

ΕΚΔΟΣΗ ?? ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ
(για τα ?? 350 εκ €)


Το ΙΝΚΑ απαντώντας στα ψευδή δημοσιεύματα περί των λόγων πίεσης των ΗΠΑ να εκδοθούν ηλεκτρονικές ταυτότητες, καθώς και στα πρόσφατα έγγραφα επικοινωνίας επτά (7) Βουλευτών της ΝΔ με τον αναπληρωτή Υπουργό εσωτερικών Νίκο Τόσκα:
 1ο Η έκδοση ταξιδιωτικού εγγράφου (διαβατηρίου) διαχειρίζεται και ελέγχεται ολοκληρωτικά από την Ελληνική Αστυνομία με υπερυψηλά κριτήρια ασφαλείας.
Είναι ψέμα ότι μπορεί κάποιος να προσέλθει σε Αστυνομικό Τμήμα Ασφαλείας με πλαστή ταυτότητα και να εκδοθεί πλαστό διαβατήριο, επειδή το αρμόδιο αστυνομικό όργανο ελέγχει άμεσα την ταυτότητα του κατόχου της, μέσω του online ασφαλέστατου και αλάνθαστου συστήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα στοχοποιεί έμμεσα την Ελληνική Αστυνομία και για οποιαδήποτε αναδημοσίευση από τα ΜΜΕ στο εξής πέσει στην αντίληψη μας, θα προσφύγουμε στον Εισαγγελέα για ψευδή είδηση εναντίον Δημοσίας Αρχής, της Ελληνικής Αστυνομίας και Διασπορά Ανησυχίας, δίνοντας εκτεταμένη ανάλυση του ασφαλέστατου τρόπου έκδοσης διαβατηρίων.
2ο Το Ελληνικό διαβατήριο που συγκαταλέγεται το 2017 στην 6η θέση αξιοπιστίας παγκοσμίως ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για ταξίδια σε όλο σχεδόν τον κόσμο χωρίς την ανάγκη έκδοσης βίζας.
Τα αναφερόμενα ότι οι ΗΠΑ θα επαναφέρουν την βίζα για την είσοδο στην χώρα τους, από πολίτες της Ελλάδας, είναι μια εκβιαστική εικονική απειλή για την οικονομική μας αφαίμαξη, για να εκδοθεί νέα ταυτότητα που να περιέχει βιομετρικά χαρακτηριστικά, τουλάχιστον εφάμιλλα των διαβατηρίων, ώστε ο κάθε πολίτης να παρακολουθείται και σίγουρα δεν συσχετίζεται με την βίζα που πάντα θα απαιτεί διαβατήριο, σύμφωνα με τα προαναφερόμενα.
3ο Πριν ενάμιση χρόνο στελέχη του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε συνάντηση στο Υπουργείο, μας είχαν ενημερώσει προφορικά ότι το κόστος αυτών των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων ανέρχεται σε 80 εκατομμύρια Ευρώ γεγονός που δεν τα διαθέτουν, έχοντας σημαντικότερες ανάγκες το Ελληνικό κράτος, ενώ μέσα στο 2018 δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το κόστος αυτό εκτοξεύεται στα πάνω από 350 εκατομμύρια Ευρώ, με την έκδοση της ταυτότητας σε ιδιωτικές εταιρείες. Το πακέτο είναι μεγάλο και ενδιαφέρον, οι εν λόγω πιέσεις των ΗΠΑ και Γερμανίας έχουν να κάνουν ??? με την κερδοσκοπία των ιδιωτικών εταιρειών που επιδιώκουν κάποιοι να βάλουν στο παιχνίδι;
Εμείς λέμε ότι, η διαχείριση και έκδοση των ταυτοτήτων και διαβατηρίων απαιτείται να συνεχίσει να γίνεται μονάχα μέσω της Ελληνικής Αστυνομίας και επίσης ότι είναι απαγορευτικό να συμμετέχει και να έχει πρόσβαση σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πολιτών οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία, καθώς και ότι, εάν στα μέσα του 2016 η κυβέρνηση σκεφτόταν τα 80 εκατομ. Ευρώ τώρα της περισσεύουν 450 % περισσότερα;
4ο Το αρμόδιο Υπουργείο μας είχε ενημερώσει επίσης, προφορικά, ότι δεν χρειάζεται καμία νέα ταυτότητα για να γίνει η ένωση των Υπουργείων και Δημόσιων οργανισμών, στα πλαίσια των δισεκατομ. Ευρώ που έχουν ξοδευτεί για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Αυτό ερχόταν σε αντίθεση με όσα έλεγε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση ο τότε Υπουργός κ. Κουρουπλής, για δήθεν πάταξη της γραφειοκρατίας μέσω νέας ταυτότητα και στην ερώτηση μας γιατί διαδίδει τέτοια ψεύδη και ανακρίβειες η απάντηση ήταν ότι δεν τον είχαν ενημερώσει κατάλληλα, ενώ τώρα έχει πλήρη ενημέρωση.
5ο Στο γράμμα της 5ης Φεβρουαρίου 2018 του  Βουλευτή  της Ν.Δ. Μάξιμου Χαρακόπουλου και των έξη που συνυπογράφουν : κ.κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Γεώργιος Καρασμάνης, Δημήτριος Κυριαζίδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Κωνσταντίνος Τζαβάρας δείτε το εδώ:
https://tinyurl.com/y93o8gj8 , αναφέρουν - ρωτούν «για ποιο λόγο καθυστερεί η έκδοση των αστυνομικών ταυτοτήτων ασφαλείας;», πιέζοντας ουσιαστικά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τα 350 εκατομμύρια Ευρώ ????.
Θα σας υπενθυμίσουμε ότι στις 14 Ιουνίου 2012 το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης είχε ανακοινώσει ότι από τον Σεπτέμβρη 2012 θα εκδοθούν νέα δελτία αστυνομικής ταυτότητας των Ελλήνων πολιτών και από το 2012 μέχρι το 2015 που η Ν.Δ. ήταν κυβέρνηση γιατί δεν έκδωσε αυτές τις νέες ταυτότητες που αναφέρουν οι βουλευτές της σήμερα;
Μήπως πιέζουν την σημερινή κυβέρνηση για να βρουν έτοιμη ηλεκτρονική ταυτότητα και να μην έχουν αυτοί το οικονομικό & πολιτικό κόστος, γνωρίζοντας ότι εκατομμύρια λαού θα στραφούν ενάντια τους, για θρησκευτικούς, ιδεολογικούς και της αυτοπροστασίας μας λόγους. Που ήταν τότε αυτοί οι επτά (7) βουλευτές της Ν.Δ. & γιατί δεν πίεσαν τον τότε Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά να εκδώσει ηλεκτρονικές ταυτότητες;
6ο  Είναι γεγονός ότι από τον Νοέμβριο 2017 μέχρι και τον Φεβρουάριο 2018 έχουν πραγματοποιηθεί εξονυχιστικοί έλεγχοι στα αεροδρόμια της Γερμανίας, σε 280.000 επιβάτες από Ελλάδα, σε όλους αυτούς βρέθηκαν μονάχα 35 περιπτώσεις ατόμων που ταξίδευαν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήρια ή ταυτότητες). Αριθμός που αντιστοιχεί στο (1/10.000) ένα δεκάκις τοις χιλίοις. Μεταξύ αυτών των πλαστών εγγράφων, δεν βρέθηκε ούτε ένα Ελληνικό.
Η στάση της Γερμανίας ως προς την Ελλάδα και τους ταξιδιώτες προς αυτή, παραβιάζει την συνθήκη Σένγκεν και είναι ο μοχλός πίεσης της Γερμανίας για να εκδοθούν νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες στην Ελλάδα, [για τα 350 εκατομμύρια Ευρώ].
Η κακοποίηση των Ελλήνων ταξιδιωτών στην Γερμανία θα έπρεπε να λυθεί  με ένα μεγάλο συγνώμη ή με αποζημίωση από την Γερμανική κυβέρνηση, αλλά που ευθιξία απούσας της απαίτησης.
Πιθανότατα στις 5 Φεβρουαρίου 2018 που έστειλαν οι 7 το γράμμα στον κο Τόσκα, δεν γνώριζαν τα ανωτέρω, τώρα που τα ξέρουν θα ήταν πρέπον και ζητούμε να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.
7ο Στην απάντηση της ανωτέρω ερώτησης ο κος Τόσκας αναφέρει ότι η προθεσμία εναρμόνισης των Κρατών – Μελών της Ε.Ε. για την έκδοση νέων δελτίων ταυτοτήτων έληγε την 01/01/2006, δεν προσδιορίζει όμως και κρύβει το ότι δεν ήταν υποχρεωτική, για αυτό και το Ελληνικό κράτος δεν έχει πρόστιμο για την δήθεν παράλειψη του, αλλά και για αυτό υπάρχουν σήμερα μέλη της Ε.Ε. που δεν έχουν καθόλου !! αστυνομικές ταυτότητες.
Για τα ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήρια) η Ε.Ε. αλλά και οι διεθνείς κανόνες (πρότυπα) έχουν εκδώσει οδηγίες για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά τους και στα οποία η Ελλάδα είναι πλήρως εναρμονισμένη, διαθέτοντας στους πολίτες της το πιο ασφαλές διαβατήριο παγκοσμίως.
Τα υπόλοιπα που διαδίδονται προφανώς είναι ψέματα με κύριο σκοπό να μας πείσουν για την αναγκαιότητα νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας, για τα 350 εκατομμύρια Ευρώ.
Το ΙΝΚΑ έχει κυκλοφορήσει Δελτίο Τύπου για την κατά περίπτωση παρεχόμενη φωτοτυπία της σημερινής ταυτότητας με την κατάλληλη αναγραφή σκοπού σε αυτή, ώστε να αποφύγουμε την πιθανή χρήση της φωτοτυπίας σε απάτη οποιουδήποτε κακόβουλου.
Με βάση προηγούμενες έρευνες, πλαστά διαβατήρια μπορεί να παραγγείλει οποιοσδήποτε μέσω του διαδικτύου με κόστος από 500 Ευρώ μέχρι 2000 Ευρώ και να τα παραλάβει στο σπίτι του από τρίτες χώρες, και αυτό το γνωρίζουν καλά οι αρμόδιες αρχές, αλλά και η Γερμανία και οι ΗΠΑ.
Το ΙΝΚΑ μαζί με φορείς και συλλόγους δεν θα σταματήσει τον αγώνα κατά της νέας χωρίς κανένα χρηστικό στοιχείο για τον πολίτη ηλεκτρονικής ταυτότητας που θέλουν να μας περάσουν για τα 350 εκατομμύρια Ευρώ. Ο λόγος και η χρησιμότητα της αριθμοποίησης των εμπορεύσιμων για την διαβίωσή του, πραγμάτων – προϊόντων & ζώων, δεν μπορεί και αρνούμαστε να εφαρμοστεί στον άνθρωπο που δεν είναι αναλώσιμος ούτε πράγμα, με δικαίωμα ελεύθερης αυτοδιάθεσης.
Ζητούμε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να σεβαστεί τις δύο διαβουλεύσεις που πραγματοποιήθηκαν για αυτές τις νέες ταυτότητες, τις συγκεντρώσεις με συμμέτοχή χιλιάδων πολιτών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, από το 2010 που ανακοινώθηκε η λεγόμενη «κάρτα πολίτη» μέχρι σήμερα.
Να μην δεχθεί κανένας οποιαδήποτε ηλεκτρονική ταυτότητα, επειδή δεν έχει σκοπό την ταυτοποίηση του πολίτη, αλλά τον έλεγχο και την παράνομη και αφανή παρακολούθηση του, για να είναι έρμαιο του εκάστοτε Υπουργού και κόμματος που θα μπορεί όποτε θέλει να προσθαφαιρεί εξ αποστάσεως στοιχεία κατά το δοκούν. Τέτοια ταυτότητα δεν θα διευκολύνει τον πολίτη σε τίποτα αλλά μονάχα όσους θα έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικοποιημένα στοιχεία της, που ο ίδιος ο κάτοχος της μπορεί να μην τα ξέρει.
Υπενθυμίζουμε ότι με την χωρίς φραγμό εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης, και προγράμματα γίνονται τόσο έξυπνα, ακραία επικίνδυνα και ανεξέλεγκτα διακινώντας αυτόματα  πληροφορίες αλλά και εντολές !! έως και αυτοκαταστροφής, που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε.

Η εποχή επιβολής ολοκληρωτισμού από τις άρρωστες λέσχες, επιχειρείται να πραγματοποιηθεί με νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες και που ο Οργουελ μοιάζει απλά μια παρόδια μπροστά σε αυτά που επιχειρούν και θα μπορούν να επιβάλουν σε όλους τους πολίτες.

(Τελευταία αναθεώρηση από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, 11:50 14/3/2018)

2 σχόλια:

  1. Σημεία των καιρών (3) - Έτσι θα γίνει το ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκάλυψης: στο DNA

    https://www.youtube.com/watch?v=-4NJ_T7ooRs

    Το 3ο κατά σειρά βίντεο που αναφέρεται στην άγνωστη για τους περισσότερους τεχνολογία εγγραφής ψηφιακών δεδομένων (digital data) στο DNA, η οποία θα αντικαταστήσει την τεχνολογία των σκληρών δίσκων και θα δώσει ασύλληπτες δυνατότητες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές - μια τεχνολογία για την οποία η Microsoft εργάζεται πυρετωδώς για την εξέλιξή της. Η τεχνολογία αυτή είναι που θα χρησιμοποιηθεί για το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ πάνω στο ανθρώπινο σώμα, στο ανθρώπινο DNA και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί εν δυνάμει και κατά την έκδοση της νέας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, μέσω της Ιριδοσκόπησης (σκανάρισμα της ίριδας του ματιού), Παλαμοσκόπησης (σκανάρισμα των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης του χεριού) και Δακτυλοσκόπησης (σκανάρισμα αντίστοιχα του δακτύλου).
    Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να δοθούν από τον κάθε πολίτη κατά την έκδοση της νέας Ταυτότητας και είναι τα λεγόμενα Βιομετρικά Στοιχεία. Μαζί με αυτά όμως κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί οτι κατά την έκδοση της ταυτότητας δεν θα χαραχτούν και δεδομένα πάνω στο DNA μας με τη νέα αυτή τεχνολογία. Το σίγουρο πάντως είναι οτι αυτή θα είναι η τεχνολογία του ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ που θα χρησιμοποιήσουν οι Πρόδρομοι του Αντιχρίστου (σε συνδυασμό με την Ιριδοσκόπηση, Παλαμοσκόπηση και Δακτυλοσκόπηση) και στη συνέχεια ο ίδιος ο Αντίχριστος θα επιβάλει υποχρεωτικά σε όλον τον πλανήτη, ώστε αν δεν έχεις πάνω σου (στο DNA) χαραγμένο το νούμερό σου, με το οποίο θα κάνεις τις συναλλαγές σου, θα βρίσκεσαι εκτός συστήματος και δεν θα μπορείς ούτε να πουλάς, ούτε και να αγοράζεις.

    Άλλα όμως τα σχέδια του ανθρώπων και άλλα του Θεού.

    Ενημερωθείτε, ξεκινήστε και αυξήστε τον Πνευματικό Αγώνα αδέλφια και ο Θεός θα επιτρέψει τέτοια γεγονότα, που θα τους χαλάσει τα σχέδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο σας και για το βίντεο που μας παραθέσατε.
      Η λέξη "χάραγμα" δεν είναι καθόλου τυχαία στην Αποκάλυψη, θεωρούμε ότι το βίντεο προσεγγίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την έννοια του χαράγματος και που σίγουρα δεν είναι το εμφυτεύσιμο τσιπάκι.
      Η τεχνολογία προχωράει και ο χρόνος θα αναδείξει τον τρόπο που θα γίνει το πραγματικό χάραγμα.

      Με εκτίμηση,

      ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)