Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

INKA Γιατί Υποχρεωτικά στις Ασφαλιστικές και στις Τράπεζες




ΙΝΚΑ-ΔΤ 398/04.03.2013

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Αρχαία Ρώμη η Ελλάδα του κου ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Ένας παλιός «σκληρός» της ΚΝΕ που είχε το κομουνιστικό μανιφέστο του Μαρξ για προσκέφαλο, φέρεται σήμερα σαν άγαρμπος κοινωνικός «χασάπης». Αν ο Μαρξ μπορούσε να προβλέψει την ύπαρξη του, θα του είχε σίγουρα απαγορεύσει ακόμη και την απλή ανάγνωση του Μανιφέστου από το 1848, με υστερόγραφο που θα είχε εντάξει στο ίδιο το κείμενο…«Στουρνάρα 288»Πηγή: www.paraskhnio.gr
http://www.paraskhnio.gr/2013/02/06/stournara-288-metallaxis/

ΑρχικήΕπιτροπή ΚεφαλαιαγοράςΆρθρο 35:Έναρξη ισχύος
Άρθρο 35:Έναρξη ισχύος «Η υποχρέωση ασφάλισης υφίσταται διαρκώς από τη χορήγηση της αδείας κυκλοφορίας, χωρίς να εξαρτάται από την εν τοις πράγμασι κίνηση ή η λειτουργία του αυτοκινήτου.»
Προσαρτημένο το έγγραφο του Νόμου Στουρνάρα :

«επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης, παροχή πιστώσεων και άλλες διατάξεις»

όπου εισάγει με το άρθρο 28 την υποχρέωση ασφαλιστηρίου για το όχημα που έχει κάποιος με πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας στο ιδιωτικό του γκαράζ, π.χ. ο ναυτικός που θα το βγάλει στο δρόμο όταν επιστρέψει στη πατρίδα, η επειδή θέλει κάποιος απλά να το έχει, με δικαίωμα να το κυκλοφορήσει όταν αποφασίσει και να το ασφαλίσει τότε, και να μην το κυκλοφορεί τώρα.
Η καταβολή όμως των τελών κυκλοφορίας ιδρύεται υποχρεωτικά, (ως φόρος άλλωστε) και επειδή αλλιώς, αν είναι χωρίς πινακίδες (κατεθειμένες) σε δημόσιο χώρο θα το αποσύρει ο Δήμος, αλλά και αν το έχει στο γκαράζ του, και θέλει να το κυκλοφορήσει μόνο την Άνοιξη, δεν μπορεί να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας μόνο για το τρίμηνο της Άνοιξης π.χ.. Σε αυτήν την τρομοκρατία ήδη διευκρίνισε στην Καθημερινή πως δεν  ισχύει. Τι να πεις σε ένα υπουργό που νομοθετεί ασαφώς, για να διευκρινίζει τον Νόμο, μετά,  μέσω δημοσιογράφων.
Ενώ έτσι, δεν παρέχεται δυνατότητα καταβολής τελών κυκλοφορίας τριμήνου ώστε να κάνει ανάλογα και τρίμηνη ασφάλιση και μετά να το παρκάρει στην αυλή του σπιτιού του, μέχρι να το επαναλάβει, εισέρχεται μετά και μετά την πληρωμή 12μήνου τελών κυκλ., με τον νέο Νόμο, (εκτός από την υποχρέωση 12μηνης καταβολής τελών κυκλοφορίας), με αυτοματική σύνδεση ανόμοιων πραγμάτων και δικαιωμάτων, η επιβολή και 12μηνης δαπάνης ασφάλισης. Γιατί 12μηνη αναγκαστικά και όχι 3μηνη η εξάμηνη, η μηνιαία.
Τα μεν τέλη όμως, αποτελούν φόρο κατοχής αυτοκινήτου, δημόσιο έσοδο από φόρο δηλαδή, για κατεχόμενο πράγμα, κατοχή αυτοκινήτου εδώ, (αργότερα ίσως και για κατοχή παλτού), ενώ τα ασφάλιστρα αποτελούν πρόσοδο ιδιωτών, σε βάρος του κατόχου αυτοκινήτου, πράγματος δηλαδή, μόνο και μόνο επειδή το κατέχει το πράγμα.
Δεν βλέπω να υπάρχει λογική, πλην της χρήσης κρατικού δόλου, σε βάρος των πολιτών υπέρ των ασφαλιστικών εταιρειών και όχι του δημοσίου εσόδου. - Δεν είναι από την τρόικα αυτά-.
Τρομοκρατία για δουλοποίηση. Και μετά θα  βγάλει διευκρινιστικές εγκυκλίους. Άρχισε κιόλας.
Γιατί στην Υποχρεωτική 12μηνη ασφάλιση. Επειδή εξυπηρετεί τα αφεντικά των Ασφαλιστικών  εταιρειών.
Γιατί όχι on line από το σπίτι μου μέσω TAXIS πληρωμή του φόρου μου. Επειδή εξυπηρετεί τα αφεντικά των κλεπτοπτωχευμένων τραπεζών τους.
Γιατί μικτά 586 €. Επειδή στο τσουνάμι απολύσεων πρέπει να είναι μικρότερη η αποζημίωση.
Γιατί Αντί αποσυμφόρησης συναλλαγών με το δημόσιο, στήσιμο στην ουρά των κλεπτοτραπεζών. Έχουν μαζευτεί πολλά ΓΙΑΤΙ κύριε Στουρνάρα. Και εδώ ένα Γιατί ακόμα. Γιατί δέχεστε να εκτελείτε το ρόλο του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΣΑΠΗ.
Γιατί ΔΕΧΕΣΤΕ ιστορικά να είναι: ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ = ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ.
Εάν δεν εκβιάζεστε από κάποιο κρυφό σας «αδίκημα» η «ένοχο» συμβάν στη ζωή σας, μπορεί μόνο από ματαιοδοξία για την εξουσία.
Τη ικανοποίηση αυτής σας της ματαιοδοξίας, φαίνεται να περνάτε μέσα από το ανέλεγκτο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ της ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ και του: θα μας κρίνετε στις επόμενες εκλογές.
Το = των ανωτέρω συναρτήσεων, μοιάζει να είναι ως προσωπική σας επιλογή, δηλαδή: ικανοποίηση ματαιοδοξίας μέσω ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ. Γελοίο για φυσιολογικό άνθρωπο.



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Το ιστολόγιο μας, έχει ξεκάθαρα αρνητική στάση για την χρήση του τραπεζικού συστήματος, είμαστε ενάντια στις πληρωμές του Δημοσίου με τις τράπεζες που είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και ενάντια του συστήματος e-banking, πληρωμής on line του ΤΑΧΙS από το σπίτι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)