Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Έκτακτο: Ωμός εκβιασμός των Γερμανών στην Κύπρο – Βρείτε τα 5 δις άμεσα και χωρίς τη βοήθεια των Ρώσων

Γράφει ο ..(( Λ ))..
Αίσχος: Προσπαθούν να ωθήσουν την Κύπρο είτε σε καταστροφή είτε σε ταπείνωση...


Είδηση που βγήκε πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με την οποία οι Γερμανοί πλέον διαμηνύουν ξεκάθαρα πως δεν θέλουν να μπει η Ρωσία στο παιχνίδι της Μεσογείου και της διαχείρισης του φυσικού αερίου στην Κύπρο.

Σύμφωνα και με πληροφορίες από τον τηλεοπτικό σταθμό Extra και την εκπομπή του κ. Παυλόπουλου, οι Γερμανοί ζητούν από τους αδελφούς μας Κυπρίους να εξασφαλίσουν τα 5 δις άμεσα και χωρίς την βοήθεια των Ρώσων και ουσιαστικά καλούν την Κύπρο να επαναφέρει στο νησί τον Υπουργό Οικονομικών ο οποίος βρίσκεται στη Μόσχα για να διαπραγματευθεί το ρώσικο πακέτο διάσωσης.

Είναι πλέον κάτι παραπάνω από εμφανές πως οι φασίζουσα πολιτική της Γερμανίας απαιτεί από τους Κύπριους να προχωρήσουν στο εγκληματικό «κούρεμα» καταθέσεων, ενώ ταυτόχρονα τρίζει τα δόντια της απέναντι στη ρώσικη αρκούδα κρούοντας της τον κώδωνα κινδύνου κλυδωνισμών στις μεταξύ τους εμπορικές και οικονομικές σχέσεις. Ταυτόχρονα θα πρέπει επίσης να μας προβληματίσει η μέτρια στάση της Ρωσίας απέναντι στην Κύπρο κατά την διάρκεια των μέχρι τώρα διαπραγματεύσεων με τη μεγαλόνησο…!

www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)