Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΩΜΕΝ ΤΡΙΣ: ¨ΖΗΤΩ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒEΡΝΗΣΗ, ΖΗΤΩ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ" - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΜΕ ΕΝΑ "ΚΛΙΚ"


Εισαγωγικο σχόλιο απο την"Κλασσικοπερίπτωση" 

 Νομίζατε ότι αστειεύονταν ο Παπανδρέου και κατόπιν ο Σαμαράς , όταν μας κατηχούσαν στο δόγμα της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", ότι δηλαδή ο "απο μηχανης θεός" της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης", θα μας "σώσει" απο τις "στρεβλώσεις του παρελθόντος" ( τις οποίες όμως αυτοί και οι προκάτοχοί τους δημιούργησαν και πολλαπλασίασαν), και πως θα γίνει στην πραγματικότητα ο νέος ισχυρός "θεός" που θα λατρεύεται υποχρεωτικά απο όλους, και που θα επιβάλλει επι δικαίων και αδίκων το δίκαιο των κατασκευαστών του;

 Όταν ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μ. Βολουδάκης μιλούσε πριν ένα μηνα (7/2/2013) "για μια νέα ψηφιακή Ελλάδα με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα των πολιτών και τη σφαίρα της ιδιωτικής τους ζωής" τονίζοντας ταυτόχρονα πως "Στρατηγικό και διακηρυγμένο στόχο της κυβέρνησης αποτελεί η πλήρης ψηφιοποίηση της δημόσιας διοίκησης, τόσο όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και επιχειρήσεις όσο και την ενδοκυβερνητική συνεργασία", τι νομίζετε ότι εννοούσε; 

Σας λέω μόνο τούτο: 

Όταν σε ένα τραπέζι κάθονται μαζί οι λύκοι και τα πρόβατα και κουβεντιάζουν "δημοκρατικά" και "πολιτισμένα" σχετικά με θέματα διατροφής, να είστε βέβαιοι πως άλλα έχουνστο μυαλό τους οιλύκοι και άλλα τα πρόβατα.
 
 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΧΡΕΗ  ΜΕ  ΕΝΑ  "ΚΛΙΚ"
Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση του ΓΑΠ τώρα δικαιώνεται...

Την τεχνολογία επιστρατεύει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες κατάσχεσης εισοδημάτων και καταθέσεων όσων χρωστούν στο δημόσιο. 
Έτσι, με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης θεσμοθετείται η αποστολή με email κατασχετηρίων σε τράπεζες, λογιστήρια επιχειρήσεων, ασφαλιστικά ταμεία και γενικά φορείς με τους οποίους συναλλάσσονται οι οφειλέτες.

Θεσπίζεται, δηλαδή, η δυνατότητα κοινοποίησης των κατασχέσεων στα χέρια τρίτων και Πιστωτικών Ιδρυμάτων (μισθοί, συντάξεις, καταθέσεις, ενοίκια, επιδοτήσεις) με ηλεκτρονικά μέσα.

Με τις διατάξεις του νομοσχεδίου κατοχυρώνεται για πρώτη φορά η

νόμιμη υποχρέωση προς άμεση καταβολή στο Δημόσιο του συνόλου των απαιτήσεών του που έχουν καταταγεί επί πλειστηριάσματος ως εισπρακτέες, ανεξάρτητα από τη δικαστική προσβολή της κατάταξης αυτών και τούτο προς αποφυγή της μεγάλης καθυστέρησης στην είσπραξη των δημοσίων εσόδων, λόγω της μακροχρόνιας διεξαγωγής των σχετικών δικών.

Επίσης, εισάγεται ρύθμιση αναδρομικής εφαρμογής της ρύθμισης επί παλαιοτέρων και εκκρεμών (δηλ. μη τελεσίδικων) πινάκων κατάταξης, προκειμένου να γίνει άμεση είσπραξη και των δημοσίων εσόδων που «λιμνάζουν» επί χρόνια στο Ταμείο Παρακαταθηκών.

Πηγή: Financial Press
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ   "kostasxan"
Η "ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ" ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ  "ΞΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ"  ( ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΛΕΝΕ)  ΣΕ   ...ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ: 


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Αρκετά από τα θέματα που δημοσιεύουμε έχουν να κάνουν με τα Αντισυνταγματικά μέτρα της κυβέρνησης και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν την στέρηση της ελευθερίας μας. Το φακέλωμα, την παρακολούθηση, το τραπεζικό σύστημα κλπ. Δεν είναι σκοπός μας η τρομοκρατία όπως αυτή που δημιουργούν τα ΜΜΕ αλλά η ενημέρωση για το που μας οδηγούν. Η γνώση για τον εχθρό μας δημιουργεί ανθρώπους ανεξάρτητους, ελεύθερους και πάνω από όλα έτοιμους να αντιδράσουν. Σε αυτή την αντίδραση θεωρούμε ότι μπορούμε να συμμετέχουμε μέσα από το ιστολόγιο μας αλλά και από την ιδιωτική μας ζωή. Ευελπιστούμε ότι θα ενωθούν κάποια στιγμή οι Έλληνες αφού το Σοκ που υπέστημεν έχει πλέον ξεπεραστεί και γνωρίζουμε ότι οι υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί μας, οι μεγαλύτεροι προδότες που πέρασαν από την χώρα μας.

Δεν φταίει ούτε η Τρόικα, ούτε τα μνημόνια, αλλά όλοι αυτοί που διοικούσαν την χώρα μας αλλά και συνεχίζουν να είναι οι μαριονέτες σε αυτό το παράλογο θέατρο, είναι όλοι όσοι άνευ όρων ξεπουλούν την πατρίδα δίνοντας δύναμη στους ιδιώτες αλλά και στην Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)