Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

«Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Στουρνάρας στο γερμανικό περιοδικό Bild. Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών αναφέρεται στην τεχνική βοήθεια που η χώρα μας οφείλει να λάβει από τη Γερμανία και από την Τρόικα, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα με την κακή πορεία της οικονομίας της Κύπρου και το φόβο της δημιουργίας φαινομένου ντόμινο.
Αυτό όμως που προκαλεί έκπληξη είναι οι αναφορές του υπουργού στην προσωπική του ζωή και το πόσο έχει επηρεαστεί από τη νέα του θέση. Δεν διστάζει να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την προσωπική του ασφάλεια αλλά και για τις απειλές που έχει δεχθεί κατά της ζωής του.


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Είναι τρομερό να κάνεις σωστά την δουλειά σου και να βρίσκεσαι αντιμέτωπος με τον λαό. Απορούμε πως απειλούν αυτό τον καλοσυνάτο άνθρωπο που σκέφτεται τον πολίτη, που τον συμπονά και δίνει συνεντεύξεις σε Γερμανικά περιοδικά.
Βγαίνει στην Ελληνική τηλεόραση και λέει ότι δεν μπορεί να αναφερθεί στις συζητήσεις του με τους Ευρωπαίους, σαν να τον διοικούν αυτοί, σαν να μην τον ψήφησε ο Ελληνικός λαός (η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν ψήφησε πολιτικά πρόσωπα στις τελευταίες εκλογές,  απλά μοιράσανε τις έδρες στα πρόσωπα που δεν φέρνουν καμία αντίσταση στους δανειστές).
Ο άνθρωπος περνά ένα Γολγοθά, γιατί εμείς δεν καταλαβαίνουμε, είμαστε αμόρφωτοι, πεζοί και λαϊκιστές, αντίθετα αυτός είναι η άρχουσα τάξη, δηλαδή το τσιράκι της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Του ευχόμαστε να μην κοιμάται τα βράδια από τους εφιάλτες, από τους νεκρούς που πήρε στο λαιμό του και από τις κατάρες του Ελληνικού λαού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)