Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Interamerican: Επέκταση με συνεργασίες στη Σύρο

Πυκνώνει και εξαπλώνεται συνεχώς το δίκτυο υγείας της INTERAMERICAN για την υποστήριξη του κλάδου ασφαλίσεων υγείας.

Στο δίκτυο προστέθηκαν πρόσφατα πέντε συνεργαζόμενοι ιατροί στη Σύρο, για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα δύο παθολόγοι, μία παιδίατρος, μία δερματολόγος, ενώ εντάχθηκε και ένας χειρουργός στο δίκτυο χειρουργών-ειδικών συνεργατών. Ακόμη, υπογράφηκε σύμβαση συνεργασίας με δύο μικροβιολογικά εργαστήρια. Πανελλαδικά, κατά το δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2012 ξεκίνησαν συνεργασία με την εταιρεία 120 ιατροί και 14 διαγνωστικά κέντρα.

Ήδη, το δίκτυο υγείας αριθμεί σήμερα 1.315 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και 234 διαγνωστικά κέντρα. Οι συμβεμβλημένοι χειρουργοί, που αμείβονται για επεμβάσεις απευθείας από την INTERAMERICAN, έχουν φθάσει τους 395, ενώ η εταιρεία συνήψε σημαντικές συμφωνίες συνεργασίας με κλινικές στην περιφέρεια (Κρήτη και Θεσσαλία), καθώς και στην Αθήνα με την γυναικολογική κλινική Ιασώ.

Το δίκτυο συνεργαζομένων ιατρών και διαγνωστικών κέντρων αξιοποιείται και για την εφαρμογή της διαδικασίας ιατρικού προασφαλιστικού ελέγχου, που έχει αποφέρει στην εταιρεία βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών και αποτελεσματικότερο έλεγχο δαπανών για ιατρικές πράξεις.
Αναφερόμενος στην επέκταση του δικτύου υγείας ο κ. Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας της εταιρείας, επεσήμανε: «Στον τομέα των ασφαλίσεων υγείας είναι ιδιαίτερα κρίσιμη η ποιότητα των παροχών, που διασφαλίζεται μόνο με σωστές επιλογές συνεργασιών. Η INTERAMERICAN έχει δημιουργήσει με αυστηρά κριτήρια επιλογής ένα πρότυπο πανελλαδικό δίκτυο υγείας το οποίο, σε συνδυασμό με τις ιδιόκτητες υποδομές της στην άμεση βοήθεια και την πρωτοβάθμια υγεία, συμβάλλει στην υπεύθυνη διαχείριση και ολοκληρωμένη κάλυψη αναγκών των ασφαλισμένων της».

Η συνεχής επένδυση της INTERAMERICAN στην ανάπτυξη του δικτύου υγείας αποτελεί βασική στρατηγική επιλογή στο πλαίσιο της εστίασης στις ασφαλίσεις υγείας και της ευθυγράμμισης με τις στρατηγικές επιλογές του μητρικού ομίλου Achmea, που είναι πρώτος ασφαλιστικός όμιλος στον κλάδο υγείας σε όλη την Eυρώπη.

Όμιλος ACHMEA

Μέγεθος, Αξιοπιστία, Εμπειρία

Η INTERAMERICAN ανήκει στον Όμιλο ACHMEA, έναν κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό Όμιλο, με εμπειρία που ξεπερνάει τα 200 έτη. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συνεταιριστικούς ασφαλιστικούς οργανισμούς στον κόσμο και ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη. Η ACHMEA κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της πατρίδας της Ολλανδίας, καθώς και στις αγορές των εταιριών-μελών της. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Zeist, στην Ολλανδία.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τα μεγέθη και τη θέση της, η ACHMEA...

Αποτελεί τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό Όμιλο στην Ολλανδία. Μετονομάστηκε από EUREKO σε ACHMEA, τον Ιανουάριο του 2012


Τα μικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα, το 2011, έφτασαν τα 20 δισ ευρώ.


To ύψος των Ιδίων Κεφαλαίων φθάνει τα 9,8 δισ. ευρώ.


Το 2011, η ACHMEA παρουσίασε κέρδη προ φόρων 51 εκ. ευρώ.


Δραστηριοποιείται σε 8 χώρες: Ολλανδία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία, Ρωσία και Τουρκία.


Από το Άμστερνταμ μέχρι τη Μόσχα, 21.000 άτομα εργάζονται για τον Όμιλο της ACHMEA.


Κύριοι μέτοχοι του Ομίλου είναι η ACHMEA, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία υγείας της Ολλανδίας και η Rabobank μία από τις καλύτερες και ασφαλέστερες τράπεζες του κόσμου.


Βαθμολογείται με Α+ ως ασφαλιστική από τη Standard & Poor's.


Ο δείκτης φερεγγυότητάς της έφτασε το 204%.



 
ΣΗΜ. Γ.Δ
ΤΟ ΙΚΑ ΤΟ ....ΓΑΜΗΣΑΜΕ .... ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ !
ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ INTERAMERICAN ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΣΦΑΛΗΣΤΙΚΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ....ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)