Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Μεντβέντεφ: «Να αποφασίσουν οι Σύριοι για τη Συρία και όχι το ΝΑΤΟ»



Οκτώβριος 8, 2011.

Ο Ρώσος πρόεδρος λέει η Μόσχα συνεργάζεται με τους ηγέτες της Δαμασκού, οι όποιες αποφάσεις δεν πρέπει να παρθούν από το ΝΑΤΟ αλλά από του Σύριους για τη Συρία.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε την Παρασκευή ότι η συριακή ηγεσία θα πρέπει να αφήσει την εξουσία αν δεν είναι σε θέση να  εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις τις οποίες είχε υποσχεθεί, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

“ Χρησιμοποιούμε τα κανάλια μας και εργαζόμαστε δραστήρια με την συριακή ηγεσία,  ζητούμε από την ηγεσία της Συρίας να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις”, ανέφερε ο Μεντβέντεφ, όπως μετέδωσε το RIA.


--
Πηγή: The Jerusalem Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)