Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Δήμος Νέας Ιωνίας - χαράτσι ΔΕΗ


φωτό: tovima.gr




Σε συνέχεια της ανάρτησής μας εδώ: http://eleftheroiellines.blogspot.com/2011/10/blog-post_6383.html
επικοινωνήσαμε με το γραφείο Δημάρχου της Νέας Ιωνίας, Αθηνών και επιβεβαιώσαμε το γεγονός ότι ο Δήμος έχει αναλάβει να στηρίξει τους δημότες του στη μη πληρωμή του χαρατσιού της ΔΕΗ.

Τα βήματα για την πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ θα τα βρείτε στον προηγούμενο σύνδεσμό μας ή και απευθείας στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.neaionia.gr/
Για όποιον δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο τον ενημερώνουμε (εμείς διά στόματος) ότι μπορεί να πάρει το σχετικό έντυπο με τις οδηγίες πληρωμής από τον 3ο όροφο στο γραφείο Δημάρχου.

Όταν γίνει η πληρωμή, παίρνουμε την απόδειξη πληρωμής, το λογαριασμό της ΔΕΗ και φωτοτυπία της ταυτότητάς μας και πάμε στο Δήμο Ν.Ιωνίας. Εκεί εξουσιοδοτούμε τον Δήμαρχο να ενημερώσει τη ΔΕΗ ότι έχουμε πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Ουσιαστικά αυτό είναι το μέτρο που λαμβάνει ο Δήμαρχος σε πρώτη φάση.
Μάθαμε ότι και ο Δήμος Ν.Ηρακλείου, Αθηνών έδειξε ενδιαφέρον γι'αυτή την κίνηση και ελπίζουμε να ενδιαφερθούν κι άλλοι δήμοι και φορείς και να συμπαρασταθούν με όποιον τρόπο μπορούν στους πολίτες της χώρας.

Επίσης, παροτρύνουμε τους προϊσταμένους και τους εργαζομένους της ΔΕΗ σε όλη την Ελληνική Επικράτεια να μπλοκάρουν και να μην αποστείλλουν στις εφορίες τα στοιχεία των πολιτών που δεν πλήρωσαν το χαράτσι. Ας το κάνουν φανερά ή έστω κατά λάθος.

Παροτρύνουμε τους προϊσταμένους και τους εργαζομένους των Εφοριών να μην παραλάβουν ή να μπλοκάρουν την παραλαβή των στοιχείων ή να μην μεταφέρουν τα στοιχεία στις βάσεις δεδομένων τους. Ας το κάνουν φανερά ή κατά λάθος επίσης.

Δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν κυρώσεις στους προϊσταμένους και εργαζομένους της ΔΕΗ και της Εφορίας.
Καλούμε όμως όποιον μπορεί να αναλάβει την ευθύνη να το πράξει. Για τους απλούς πολίτες της χώρας θα πράξει μεγάλο έργο.




Ελεύθεροι 'Ελληνες
http://eleftheroiellines.blogspot.com/
eleftheroi.ellines@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)