Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Απίστευτο: Με λογικές πυραμίδας ψαρεύει πελάτες τράπεζα βλαστοκυττάρων


Ξεπερνά κάθε προηγούμενο η πρακτική που εφαρμόζει η τράπεζα φύλαξης βλαστοκυττάρων
Future Health. Με email που αποστέλλει υπόσχεται αμοιβή 50 Ευρώ σε όποιον της φέρει πελάτη για τον οποίο μάλιστα αναφέρει ότι θα κάνει και έκπτωση 10% σε υπηρεσίες που θα προσφέρει. Όπως αναφέρει η Future Health η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι 31/12/2014 και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά. Ο συστήσας τον πελάτη θα λάβει το ποσό των 50 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό όταν γίνει η συλλογή δείγματος (σ.σ. βλαστοκυττάρων) και αποπληρωθεί ολοσχερώς ο λογαριασμός. Μάλιστα δίνει και τηλέφωνα επικοινωνίας ελληνικά για όσους ενδιαφέρονται.

Η συγκεκριμένη πρακτική εγείρει ερωτήματα δεδομένου και ότι πρόκειται για μια δραστηριότητα που άπτεται της ιατρικής επιστήμης. Επιπλέον είναι άγνωστο με ποια διαδικασία αποδίδεται το ποσό των 50 Ευρώ και αν υπάρχει παραστατικό καθώς κατ ουσίαν η αμοιβή για σύσταση αποτελεί εμπορική συναλλαγή.
ΝΙΚ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)