Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ (ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ )

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ
(ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ )



(1ο Παράρτημα)

ΟΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΜΕΤΡΑ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

«αντισταθείτε στις υπηρεσίες των αλλοδαπών και των διαβατηρίων»


ΟΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΑΡΧΕΣ

Η Αριστερά στην πλειοψηφία της (όπως και η Λαϊκή Δεξιά) έχουν υποστεί τεράστια πολιτική ήττα, αφού έχουν υιοθετήσει τη νεοταξική θεωρία των «Ανοικτών Συνόρων, του Πολυπολιτισμού και του «Αντι»-Ρατσισμού, και μάλιστα αντίθετα στην αρχειακή ιδεολογία τους. Η Αριστερά μάλιστα ισχυρίζεται ότι έχει σχέδιο, αλλά και αυτό μόνο για τις χώρες υποδοχής: με κάποιο «μαγικό τρόπο», όλα αυτά τα περιφερόμενα θύματα της Νέας Τάξης θα μαθαίνουν τις γλώσσες των χωρών της υποδοχής (και μάλιστα στις λεπτομέρειες των γλωσσών που αναφέρονται στους κοινωνικούς αγώνες) και θα φτιάξουν «κοινό μέτωπο με τους ντόπιους εργάτες» να ανατρέψουν τον Καπιταλισμό…

Όμως, στο Κίνημα των Αγανακτισμένων, το Καλοκαίρι του 2011 η Αριστερά κατάφερε να φέρει ακριβώς έναν (1) μετανάστη, να περιφέρεται με μια πικέτα στην πλάτη, ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες που διαδήλωναν! Λίγους μετανάστες, επίσης, είδαμε να «συμπαρίστανται» στο Σύνταγμα ως μικροπωλητές…

Κανένας σχεδόν δεν μιλάει για τις χώρες εξόδου, για το δικαίωμα αυτών των ανθρώπων να ζουν στο Έθνος τους με Δημοκρατία και ευημερία και όχι να κοπαδιάζονται κατά τα συμφέροντα της Νέας Τάξης. Τα κατοχικά κόμματα εκτελούν τις εντολές που μας θέλουν ανάχωμα προς τα «συμμαχικά κράτη», και στρατόπεδο συγκέντρωσης, αρχικά για μετανάστες και αργότερα για Έλληνες.

Η Χιτλερική Συμμορία (που υπάγεται στα κατοχικά κόμματα) δεν προβάλλει κάποιο σχέδιο για τη λύση του μεταναστευτικού, επιδιώκει και αυτή να μείνουν οι μετανάστες -ελεγχόμενοι και φοβισμένοι- και «πουλά προστασία» σε αυτούς που τους εκμεταλλεύονται· επιπλέον εκτελεί σόου που υπερ-προβάλλεται από τα «ΜΜΕ».

H λύση του Μεταναστευτικού προϋποθέτει να διατυπωθούν οι παρακάτω αρχές, με προαπαιτούμενες την Εθνική Ανεξαρτησία, την Δημοκρατία και την πολιτιστική μας παράδοση:

1.    Ο Ελληνικός Λαός θα επιλέξει, και όχι τα κυκλώματα κακοποιών, οι «ΜΚΟ» ή οι ξένες πρεσβείες, πόσους (μετανάστες ή πρόσφυγες), ποιους, για πόσο χρόνο, και πως θα δεχτεί. Οι υπόλοιποι θα απομακρύνονται.

2.    Δεν δέχεται όσους μπορεί να του υπονομεύσουν με τη δράση τους, ή με τον διαφορετικό τους πολιτισμό, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Δημοκρατία, τα κεκτημένα Κοινωνικά και Ατομικά Δικαιώματα και την Ισότητα των Φύλων.

3.    Με την επιφύλαξη της 2ης θέσης ο συνολικός αριθμός των μεταναστών και των προσφύγων δεν θα ξεπερνά το 1% του ελληνικού πληθυσμού.

4.    Θα επιλέξει πολιτικές μεθόδους για όσους πρέπει να απομακρυνθούν με βάση τα χαρακτηριστικά του πολιτισμού μας (της ανθρωπιάς και της επιείκειας), βέβαια στην ανάγκη θα χρησιμοποιήσει αυστηρότερα διοικητικά μέτρα.

5.    Τα σύνορα του Ελληνικού Κράτους κλείνουν και φυλάσσονται.

Αντιδράσεις θα υπάρξουν και από «έλληνες» που κερδίζουν από τους μετανάστες. Όταν θα αρχίσει η αποχώρηση των μεταναστών, κάποιοι δήθεν εθνικιστές θα μετατραπούν σε «αντι»-ρατσιστές, ενδεικτικά: αυτοί που εκμεταλλεύονται με μαύρη εργασία τους μετανάστες, που τους πουλούν διατροφικά σκουπίδια ή τους νοικιάζουν ερειπωμένα σπίτια, οι γύρω από τα κυκλώματα νομιμοποίησης, προσωρινής διαμονής τους, τα κυκλώματα εγκλήματος και πορνείας.


ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΜΕΤΡΑ

1.    Με την επιστροφή στο Εθνικό μας Νόμισμα σταματάει η είσοδος νέων μεταναστών, και πολλοί από τους διαμένοντες θα αποχωρήσουν, είτε για την πατρίδα τους είτε για χώρες που θα μπορούν να πληρωθούν με «σκληρό συνάλλαγμα».

2.    Δίδεται σε όσους το επιθυμούν ταξιδιωτικό έγγραφο λίγων ημερών για να αναχωρήσουν σε όποια χώρα επιθυμούν.

3.    Γίνεται αυστηρός διαχωρισμός των μεταναστών από τους πρόσφυγες, οι τελευταίοι θα γίνονται δεκτοί μόνο εφόσον διώκονται για δράση υπέρ της Ελευθερίας (και όχι για δυσαρέσκεια ή βιοτικές δυσκολίες στη χώρα τους), αλλά και αυτή η δράση τους δεν βλάπτει τα Εθνικά Συμφέροντα της Ελλάδας. Ο πρόσφυγας δεν επιτρέπεται να ασκεί οικονομική δραστηριότητα για όσον χρόνο φιλοξενείται.

4.    Για κάθε μετανάστη εργαζόμενο ο εργοδότης πληρώνει επιπλέον ποσό, παράλληλα γίνεται και κράτηση από τον μισθό του μετανάστη· με τα ποσά πιστώνεται Ατομικός Λογαριασμός Επαναπατρισμού και τα χρήματα αποδίδονται, όταν επιστρέψει οριστικά με την οικογένειά του στην πατρίδα του.

5.    Δεν επιτρέπεται η Γκετοποίηση, η υπερσυγκέντρωση σε ένα χώρο συγκεκριμένης ξένης εθνικότητας και η ύπαρξη καταστημάτων χωρίς ελληνικές πινακίδες. Μετανάστες και πρόσφυγες (για όσο χρόνο μένουν στην Ελλάδα) είναι υποχρεωμένοι να σέβονται τα Κοινωνικά και Ατομικά Δικαιώματα και στα πλαίσια της δικής τους οικογενείας και μεταξύ των ομοεθνών τους. Κανένα δίκαιο πλην του Ελληνικού Νόμου δε γίνεται δεκτό.



(2ο Παράρτημα)

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

«μουτζουρώνουν αθώα λευκά χαρτιά, χωρίς αιτία»


Η Κατοχή έχει χρεία κάποιου «κακού», έτσι κατήγγειλε για «πάσα νόσο» τους δημόσιους υπάλληλους (κατόπιν βέβαια κατήγγειλε το σύνολο των πολιτών της χώρας: ιδιωτικούς υπάλληλους, συνταξιούχους, επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες…). Τα ψέματα ήταν άφθονα, όπως ότι είμαστε πρώτοι στην «ΕΕ» σε δημόσιους υπάλληλους, ενώ είμαστε έκτοι.

Όμως πρόβλημα Δημόσιας Διοίκησης υπάρχει:

Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια με εντολή των «συμμάχων», οι ίδιοι μας επέβαλαν το Διοικητικό Σύστημα της Βαυαρικής Μοναρχίας μαζί με τον ανίκανο Όθωνα. Οι Βαυαροί και οι μέθοδοί τους ήταν τόσο μισητοί, ώστε ως αντίβαρο επιβίωναν και κάποια υπολείμματα Οθωμανικής Διοίκησης. Ακολούθως  το Διοικητικό Δίκαιο που επιβλήθηκε στηρίχτηκε στο αντίστοιχο Γαλλικό, ο Εμπορικός Κώδικας στον Γαλλικό των Ναπολεόντειων Χρόνων, ο Αστικός Κώδικας στον Γερμανικό κτλ. Τελικά το Νομικό – Διοικητικό μας Σύστημα είναι ένα ανακάτεμα οθωμανικών, βαυαρογερμανικών και γαλλικών συστατικών που δεν έχουν σχέση με τον πολιτισμό και την παράδοση του λαού μας.

Με αυτές τις επιβολές, που δεν αφομοιώθηκαν ποτέ από τον λαό, φτάσαμε στην δεκαετία του 1990, όταν οι περισσότεροι πολιτικοί φορείς της Ελλάδας προσχώρησαν στο πολιτικό δόγμα της Νέας Τάξης-Νεοφιλελευθερισμού, εκχωρώντας τον πατριωτικό προσανατολισμό και την ιδεολογία τους. Άδεια κελύφη τα περισσότερα κόμματα, από τότε, δεν εμπνέουν κανένα, βρίσκουν οπαδούς μόνο με αντιπαροχή, επισημοποιούν το οθωμανικό ρουσφέτι (στις προσλήψεις, μεταθέσεις, αναθέσεις) και χρησιμοποιούν τους διεφθαρμένους –επειδή τους ελέγχουν. Τότε σχηματίστηκε το Κομματικό Παρακράτος των κομμάτων εξουσίας, με τις δύο συνιστώσες του που αντιπαρατίθενται πλέον με όρους ποδοσφαίρου και όχι πολιτικής· τότε γιγαντώθηκαν τα προνόμια των συνδικαλιστών (από τα οποία επωφελείται Δεξιά και Αριστερά). Ακολούθησε (πάλι κατά αντιγραφή των «συμμαχικών» προτύπων) η καθιέρωση των γραφειοκρατικών «Ανεξάρτητων Αρχών» που καταργούν την ευθύνη από την πολιτική εξουσία, στηρίζουν τις πολυεθνικές και τον ξένο παράγοντα και δημιουργούν έναν νέο λαβύρινθο στον πολίτη που διεκδικεί τα δικαιώματά του.

Όλο αυτό το σύστημα διαφθοράς, γραφειοκρατίας και χάους καθοδηγείται από μια μειοψηφία δημοσίων υπαλλήλων -το Κομματικό Παρακράτος- και όχι από την πλειοψηφία τους, στην οποία, όμως, μπορείς να καταλογίσεις αδράνεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ορισμένοι διεφθαρμένοι δημόσιοι υπάλληλοι που καταπιέζουν τους συναδέλφους τους, που χρηματίζονται και εκβιάζουν τους πολίτες, δεν μετακινούνται σε καμία αλλαγή κυβέρνησης!

Η απελευθέρωση της χώρας μας από την Ξένη Κατοχή, αλλά και τη διαφθορά που η Κατοχή δημιουργεί, θα ολοκληρωθεί, όταν οι Έλληνες δημιουργήσουν ένα Ελληνικό Διοικητικό Σύστημα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)