Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Σε ποιους δρόμους απαγορεύονται οι συναθροίσεις


«Αστακός» το κέντρο λόγω Μέρκελ

Την απαγόρευση κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης ή πορείας σε πολλούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας -από τις 9.00 έως τις 22.00 αύριο Τρίτη- ανακοίνωσε η αστυνομία.

Από τη ΓΑΔΑ διευκρινίστηκε ότι η απαγόρευση αφορά συγκεκριμένο τμήμα της Αθήνας και της υπόλοιπης Αττικής και ως εκ τούτου οι συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματισθεί για αύριο σε Ομόνοια και Σύνταγμα θα γίνουν κανονικά.

Ειδικότερα, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς - Λεωφόρους: Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) - Ακαδημίας - δεξιά Κανάρη - συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ - αριστερά Μαρασλή - δεξιά Δεινοκράτους - αριστερά Αριστοδήμου - δεξιά Αθηναίων Εφήβων - συνέχεια Κόνιαρη - δεξιά Τσόχα - αριστερά Σούτσου Δ. - συνέχεια Πανόρμου - αριστερά Κηφισίας - δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά - δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων - αριστερά Μιχαλακοπούλου - αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου - δεξιά Ποταμιανού Ηλία - συνέχεια Ίωνος Δραγούμη - αριστερά Β. Αλεξάνδρου - δεξιά Ευφρονίου - αριστερά Σπ. Μερκούρη - δεξιά Ευτυχίδου - Πλατεία Πλαστήρα - δεξιά Αρχιμήδους - δεξιά Μ. Μουσούρου - δεξιά Αρδηττού - αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας 100 μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός - Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών. 

http://www.newsbeast.gr/

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Αστυνομία, θα γίνονται προληπτικές προσαγωγές για την αποφυγή συγκεντρώσεων. Από νωρίς το πρωί, το κέντρο της Αθήνας θα μετατραπεί σε φρούριο. Οι αστυνομικοί θα ελέγχουν τους πολίτες που θα επιχειρούν να συγκεντρωθούν σε σημεία του κέντρου της πρωτεύουσας. Οπότε, εάν δεν ξέρετε τι σημαίνει δημόσια συνάθροιση, οι αστυνομικοί εννοούν τη συζήτηση τριών (και άνω ατόμων). 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην περίπτωση που κάποιοι πολίτες δεν είναι ύποπτοι, θα γίνεται εξακρίβωση των στοιχείων τους και θα τους απομακρύνουν από το κέντρο της Αθήνας. 

http://www.newsbeast.gr/

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
οι Γερμανοί ξανάρχονται, η Γερμανοφασίστρια Μέρκελ πατά το πόδι της σε αυτά τα ιερά χώματα που οι πρόγονοι μας έχυσαν τα αίμα τους προστατεύοντας την πατρίδα μας ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές. Σαν ένας νέο Χίτλερ το απόβρασμα του Γερμανικού φασισμού επισκέπτεται τα δουλικά σκουλήκια του Κοινοβουλίου που σκύβουν το κεφάλι μπροστά στην δολοφόνο αυτοκράτειρα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. 
Κυρία Μέρκελ είστε ανεπιθύμητη από τον Ελληνικό λαό, δεν σας τοποθέτησε κανείς Πλανητάρχη και δεν ξεχνάμε τα όσα ξεστομίσατε με μίσος ενάντια στους Έλληνες πολίτες. 


Σας λέμε ένα μεγάλο ΟΧΙ και ένα 
Raus (Έξω) στη γλώσσα σας.

1 σχόλιο:

  1. Αν θα καταφέρουμε να μαζεύουμε τουλάχιστο χίλια άτομα θα δυσκολευτεί η απομάκρυνση.... βέβαια θα ήταν πολυ πιο αποτελεσματικό να οργανωθούμε να μην πληρώσουμε το ΦΠΑ αυτο το τρίμηνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)