Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μπάχαλο η πολεοδομία της Αγίας Παρασκευής



Σιγά την είδηση! Αυτό που είδατε στο video είναι η μικρογραφία του ελληνικού κράτους. Κάπως έτσι είναι ολόκληρο το υδροκέφαλο και χρεοκοπημένο Δημόσιο: ένα απέραντο μπάχαλο! Χαώδες, ακατάστατο, βρώμικο, ελεεινό και τρισάθλιο… Βλέπετε, στο χάος "τη βρίσκουν" οι κρατικοδίαιτοι, διότι έτσι κανείς, ποτέ και για τίποτα δε μπορεί να τους ελέγξει. 

Το χάος είναι ο βιότοπος των δημοσίων υπαλλήλων, που στην πλειοψηφία τους προσλήφθηκαν με την πελατειακή μέθοδο τση "δημοκρατίας", κι έτρωγαν με χρυσά κουτάλια μέχρι χθες – πολλοί συνεχίζουν και σήμερα – με πλαστές υπερωρίες, πλαστά οδοιπορικά, επιδόματα, φακελλάρες για κάλυψη παρανομιών και αυθαιρέτων, μίζες για αναθέσεις δημοσίων έργων και δε συμμαζεύεται...

Πρόσθεσε σ’ αυτά τους υψηλόβαθμους χρυσοπληρωμένους διπλοτριπλοθεσίτες, παρατρεχάμενους των πολιτικών καθαρμάτων, με τα συχνά αεροπορικά ταξίδια και παραμονή σε ακριβοπληρωμένες σουίτες του εξωτερικού, τη συνταξιοδότηση μετά από 15 χρόνια υπηρεσίας για μαμάδες με "ανήλικο" τέκνο 18 ετών παρά κάτι μήνες, και για τους αρσενικούς μετά από καμιά εικοσαριά, το πολύ εικοσιπέντε, χρόνια αργομισθίας, ώστε ν’ αδειάσουν τη γωνιά για τους επόμενους κομματικούς πελάτες, και πλέον δεν έχεις καμία απορία για το πώς χρεοκοπήσαμε.

Θα μου πεις έβαλαν πλάτη για να βουλιάξουμε και οι ελεύθεροι επαγγελματίες με τη φοροκλοπή. Δεν αντιλέγω, βοήθησαν κι εκείνοι το κατά δύναμιν. Μόνο που αυτοί βρήκαν ένα τρυπάκι στη συνείδησή τους να δικαιολογήσουν τη φοροδιαφυγή τους, λέγοντας στον εαυτό τους:

 Κορόιδο είμαι εγώ που δεν έχω βραδιάς ύπνο μην ξέροντας τι θα μου ξημερώσει, αν θα πουλήσω το εμπόρευμά μου, αν θα έχω να πληρώσω το νοίκι του μαγαζιού και τους υπαλλήλους μου, αν θα μου μείνει κάτι για να θρέψω και να σπουδάσω τα παιδιά μου, κι αν θα εξοφλήσω τις επιταγές στην ώρα τους ή αν θα βρεθώ στη φυλακή; 

Κορόιδο είμαι να τ’ ακουμπάω στους χαραμοφάηδες του Δημοσίου που, βρέξει χιονίσει, παράγουν δεν παράγουν έργο, ο μισθός πέφτει μαζί με κάθε είδους επιδόματα που σκαρφίστηκαν οι κυβερνοαλήτες για να ικανοποιήσουν την εκλογική πελατεία τους; 

Βλάκας είμαι να τ’ ακουμπάω σ’ αυτούς τους προνομιούχους που δεν αγωνιούν για το τι θα τους ξημερώσει, και που αντί να εξυπηρετούν με προθυμία, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα τους πολίτες, με τη γραφειοκρατία, την αδιαφορία και τις κουτοπονηριές τους μου προβάλλουν χίλια δυο εμπόδια στη διεκπεραίωση των επιχειρηματικών δοσοληψιών μου με το Δημόσιο; 

Βλέπετε, ενός κακού προκειμένου, μύρια έπονται. Εδώ το προκείμενο κακό είναι η πελατειακή κωλοδημοκρατία που δημιούργησε το υδροκέφαλο Δημόσιο και η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων.

Αντί, λοιπόν, να ξεπουλάνε οι κυβερνοαλήτες την περιουσία του ελληνικού λαού στους ιδιώτες αντί πινακίου φακής, γιατί δεν καταργούν αύριο το πρωί τη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και να ισχύσει για δαύτους ακριβώς η ίδια ανάλγητη εργασιακή νομοθεσία που ισχύει για τους ταλαίπωρους ιδιωτικούς υπαλλήλους; Ή μήπως οι ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού και πρέπει να θυσιάζονται ευχαρίστως για τους γαλαζοαίματους χαραμοφάηδες του Δημοσίου;

Καταργήστε λοιπόν τη δημοσιοϋπαλληλική μονιμότητα και τότε θα δείτε πώς γίνονται οι δημόσιοι οργανισμοί κερδοφόροι και το κράτος παραγωγικό στο άψε σβήσε. Διότι όπως λέει η παροιμία, ο φόβος (της απόλυσης) φυλάει τα έρημα, ενώ η μονιμότητα είναι μήτηρ πάσης κακίας, διαφθοράς και αποχαύνωσης. 

Διατηρώντας τη δημοσιοϋπαλληλική μονιμότητα, το ελεεινό κράτος-μπάχαλο, μικρογραφία του οποίου είδατε στο video, δε θ’ αλλάξει ποτέ όψη! Και οι φοροφυγάδες θα συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν με όποιο τρόπο μπορούν, αφού δε βλέπουν οι φόροι τους να έχουν πρακτικό αντίκρισμα στη βελτίωση των υπηρεσιών του κράτους και των υποδομών.

 Ήμουνα νια και γέρασα από τότε που βλέπω το φαύλο κύκλο κρατικοποιήσεων και ιδιωτικοποιήσεων να επαναλαμβάνεται, με τη χώρα να ξαναγυρίζει διαρκώς στο μηδέν.
 ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!!  Ενός εστί χρεία: άρση της μονιμότητας!

"Δικαιοσύνην μάθετε επί της γης", λέει η Βίβλος!  Ωστόσο, εσείς κουτοπόνηροι κυβερνοάχρηστοι, το μόνο που γνωρίζετε και εφαρμόζετε στο σβέρκο του λαού είναι η αδικία. Δεν θ' αποφύγετε όμως την ανταπόδοση της Νέμεσης. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αργά ή γρήγορα, θα πληρώσετε ακριβά για τις αδικίες σας.

http://seferou.blogspot.gr/

(Εστάλη από τον κύριο Γιώργο Δ,)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)