Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Έκλεισε το μπλογκ Ελευθερία ή Θάνατος

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ…
Μετά το πέρας της χτεσινής ημέρας,μιας μέρας που είχα την ελπίδα πως θα γίνει αφετηρία αφύπνισης του χειμαζόμενου λαού από τις προδοτικές, υποτακτικές κυβερνήσεις,μιας ημέρας που ο κατακτητής επισκέφθηκε το ελληνικό προτεκτοράτο για επιθεώρηση και αποτίμηση των θυμάτων,(4.000 αυτοκτονίες,1.500.000 επίσημοι άνεργοι,500.000 νέο άστεγοι, απώλεια εθνικής κυριαρχίας, απαγόρευση συναθροίσεων κτλ.) απογοητεύτικα .
Απογοητεύτικα διότι είχα την ελπίδα πως ο λαός μας έχει την απαιτούμενη αξιοπρέπεια και το σθένος ώστε να βγει μαζικά στους δρόμους και να πιέσει προς την αλλαγή της φασιστικής εξαθλίωσης που συνειδητά επιβάλουν τα όργανα της νέας εποχής. Απογοητεύτικα διότι ο λαός μας δείχνει πια να έχει αποδεχθεί την μοίρα που άλλοι  του  δημιουργούν, απογοητεύτικα διότι ο φιλοτομαρισμός και ο ραγιαδισμός του πρώην ένδοξου λαού μας αποτυπώθηκε ανάγλυφα με την πολύ μικρή κινητοποίηση σε σχέση με το πρόσωπο που επισκέφθηκε το προτεκτοράτο μας και τον συμβολισμό που είχε η επίσκεψη αυτή. Απογοητεύτικα διότι οι νεοφιλελεύθεροι τραπεζοταλιμπαν του πλανήτη έχουν πλέον το δικαίωμα που τους δίνει η απάθεια μας, να προχωρήσουν σε ακόμα πιο αισχρές πρακτικές και να οικειοποιηθούν και να διαγράψουν τις αξίες και τα ιδανικά που απολέσαμε από την οκνηρία και τον “ωχ αδελφισμο”μας.
Με αυτές τις σκέψεις να με συνοδεύουν αποφάσισα να σταματήσω την λειτουργία του blog μου,το οποίο είχα δημιουργήσει με την ελπίδα πως θα έβαζα και εγώ από την δική μου σκοπιά ένα λιθαράκι στην αφύπνιση μας.
 Κατάλαβα πως είναι άσκοπο το όλο εγχείρημα και πως δεν προσφέρω τίποτα και είναι μάταιο το να προσπαθώ να καταδείξω τα προβλήματα,που είναι γνωστά στον καθέναν, όταν δεν υπάρχει διάθεση για αγώνα. Σε κάθε κινητοποίηση έδινα το φυσικό παρών και με λύπη έβλεπα πως ο κόσμος μειώνεται και η διάθεση για αγώνα σβήνει και με αποκορύφωμα την χτεσινή ημέρα συνειδητοποίησα πως το κρίσιμο σημείο πέρασε και η νέα τάξη πραγμάτων που μας επιβάλουν έγινε αποδεκτή. Η χειρότερη συνήθεια είναι η συνήθεια και μάλλον συνηθίσαμε την νέα κατάσταση οπότε είναι μάταιο το να προσπαθώ  μέσα από το διαδίκτυο να ξυπνήσω συνειδήσεις και συναισθήματα. 
Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους που ανταλλάξαμε απόψεις και μου εμπιστεύτηκαν κείμενα και απόψεις τους μέσα από το ιστολογιο αυτό. Ένα κεφάλαιο κλείνει και στο βάθος της σκέψης μου θα υπάρχει πάντα η άσβεστη ελπίδα για αφύπνιση και ΛΕΥΤΕΡΙΑ. Καλή συνέχεια και καλή αντάμωση με την ελπίδα πως η αντάμωση αυτή να γίνει στους δρόμους του αγώνα και της αλλαγής!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
http://eleytheriahthanatos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_10.html#more
Αφιερωμένο ειδικά

Από το φιλικό μας:http://justiceforgreece.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)