Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Υπό «πολιορκία» το υπουργείο Άμυνας


Στο Πεντάγωνο έφτασαν άνδρες των ΜΑΤ

Στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στη Μεσογείων, παραμένουν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, οι οποίοι εισέβαλαν νωρίτερα στο Πεντάγωνο, ξηλώνοντας τα ρολά που βρίσκονταν στην είσοδο του υπουργείου.

Οι εργαζόμενοι, που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και διαμαρτύρονται για την εκ περιτροπής εργασία που εφαρμόζει η διοίκηση των Ναυπηγείων, πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Άμυνας και εν συνεχεία εισέβαλαν μέσα στο χώρο.

Αυτήν την ώρα έχουν φθάσει μέχρι την είσοδο του Γενικού Επιτελείου.

Στο σημείο έφτασαν πριν από λίγο άνδρες των ΜΑΤ.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, μίλησε στους διαδηλωτές προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα.

 

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
πριν λίγους μήνες ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ με την ιδιότητα του υπουργού οικονομικών έλεγε ότι τα Γερμανικά υποβρύχια δίνουν ψωμί στους εργαζόμενους του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά και κατά επέκταση του Ναυπηγείου Ελευσίνας, για να μας πει τώρα αλλά και τότε που στηρίζει τα αναφερόμενα του;Οι εργαζόμενοι δεν έχουν να φάνε και εμείς ακούμε πολιτικές φανφάρες,μέσα στην Βουλή.
Πολιτικές ανόητες μπούρδες ξέρουν να λένε για να υποστηρίξουν αβάσιμα τα συμφέροντα τους.
Σχετικό θέμα:
Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)