Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

«Οι σκλάβες του έρωτα φτάνουν από την Αθήνα στη Ρώμη»

Τι αναφέρει ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Il Messaggero»

«Ελλάδα και κρίση. Οι σκλάβες του έρωτα φτάνουν από την Αθήνα», τιτλοφορείται ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Il Messaggero», το οποίο αναφέρει ότι πόρνες από την Ελλάδα κάνουν πιάτσα στους δρόμους της Ρώμης.

«Βυθισμένες στην κρίση της μιζέριας, πολλές Ελληνίδες έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες εβδομάδες στους δρόμους της περιφέρειας και στοιχηματίζουμε ότι αν το κλίμα θα παραμείνει ίδιο στην Αθήνα, που χτες ‘’καιγόταν’', το φαινόμενο θα συνεχιστεί», αναφέρει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά τη διάρκεια περιπολίας στο κέντρο της Ρώμης, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο Ελληνίδες, μία από την Πάτρα και μία από τη Ηγουμενίτσα, οι οποίες έκαναν πεζοδρόμιο μαζί με ακόμα δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία.

Την ίδια στιγμή δεν είναι ακόμα γνωστό αν οι γυναίκες αυτές δρουν αυτόνομα χωρίς να έχουν διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο, ή αν έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης από εγκληματικές οργανώσεις της Ελλάδας ή ακόμα και της Ρουμανίας.

Πολλές πόρνες από την Ελλάδα έχουν εντοπιστεί στην Απούλια, όπου φτάνουν με πλοία μέσω Κέρκυρας.


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
σκλαβιά, πορνεία, αυτοκτονίες, απόγνωση, σχιζοφρένεια, πείνα, οικονομική ύφεση, ανεργία, όλα αυτά είναι τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης. Μια κρίση που δημιουργήθηκε από τον Γεώργιο Παπανδρέου (τον ονομαζόμενο Γιωργάκη)  και με την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για να δοθούν στους δανειστές τα χρήματα που τους χρωστούσε η χώρα μας. Πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια βαριάς φορολόγησης, με χαράτσια και αυξήσεις με αποτέλεσμα αντί να μειώνεται το χρέος αυτό  αυξάνει. Μας έφεραν το ΔΝΤ και υπόγραψαν μνημόνια, για να μας έχουν δεμένους και με χαρτιά, για να αγοράσουν την Ελλάδα που ξεψυχά από τα επανωτά χτυπήματα του καπιταλισμού θηρίου. Μπορεί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να αποτελείται κατά κόρον από προδότες πολιτικούς, όμως ο Έλληνας ποτέ δεν θα γίνει ΣΚΛΑΒΟΣ, αδέλφια Έλληνες και Ελληνίδες η προδοσία δικάζεται με θανατική ποινή, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι στους μελλοθάνατους, ούτε στα αφεντικά τους που σε λίγο θα νιώθουν σαν κεφάλι χωρίς σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)