Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

«Η Γερμανία μας δάνεισε 15 και κέρδισε 45 δισ.»

«Η Γερμανία έχει κερδίσει 45 δισ. ευρώ από την ελληνική κρίση και έχει δανείσει 15 δισ. στην Ελλάδα», δήλωσε σε συνέντευξή στο γερμανικό ZDF η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη. «Όλοι συζητούν για το πόσα λεφτά δανείζετε στους Έλληνες και πόσο κοστίζει αυτό στον Γερμανό φορολογούμενο. Η αλήθεια όμως είναι ότι η Γερμανία έχει κερδίσει 45 δισ. ευρώ από αυτή την κρίση και έχει δανείσει 15 δισ. στην Ελλάδα. Και ακριβώς λόγω των τόκων, κανείς συνταξιούχος στη Γερμανία και κανείς φορολογούμενος δεν έχασε τίποτα. Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για εμάς τους Έλληνες να το ξέρει αυτό ο γερμανικός λαός», είπε  κ. Μπακογιάννη.
Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
η κυρία Ντόρα, αναφέρεται ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να γνωρίζει ο Γερμανικός λαός ότι έχουν κερδίσει 30 δισεκατομμύρια, εμείς όμως πως άραγε αισθανόμαστε; Ας πούμε στην κυρία Ντόρα και στους Γερμανούς φίλους της ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ μαζί της και όλοι οι προδότες. 
Πληρώνουμε φόρους με το αίμα μας για να κερδίζουν οι Γερμανοί, ευτυχώς που υπάρχει η Ελλάδα να στηρίζει την οικονομία ολόκληρης της Ευρώπης ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)