Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Βόμβα Κατσέλη!! Ορίστε τα έγραφα που αποδεικνύουν την προδοσία

Η Λούκα Κατσέλη κατέθεσε έγγραφα φωτιά, δείχνοντας τον δρόμο στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων ποιά είναι η αλήθεια! Σχετικά με το ότι θα φεύγαμε από το ευρώ προσκόμισε έγγραφο της Ε.Κ.Τ το οποίο διαψεύδει το επιχείρημα ότι η Ελλάδα αν χρεοκοπήσει θα φύγει από το Ευρώ..... Σχετικά με το ότι η χώρα δεν έχει να πληρώσει...
μισθούς και συντάξεις προσκόμισε έγγραφο το οποίο αποδεικνύει ότι η Ελλάδα έχει πρωτοφανές πλεόνασμα για να πληρώνει μισθούς και συντάξεις. Με αυτά τα δύο έγγραφα που κατέθεσε η κ.Κατσέλη στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων πάγωσαν Κουτρουμάνης και Σαχινίδης.

Read more: http://www.enimerwsi.gr/2012/02/blog-post_7121.html#ixzz1mM9wNN1y

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)