Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Το 66% των Γερμανών αμφισβητεί ότι η Ελλάδα προσπαθεί σοβαρά να εφαρμόσει τα μέτρα λιτότητας

Τα δύο τρίτα των Γερμανών αμφισβητούν ότι η Ελλάδα προσπαθεί σοβαρά να περικόψει τις δημοσιονομικές της δαπάνες, σύμφωνα με δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από το δημόσιο δίκτυο ZDF.
Μόνον το 27% αυτών που ερωτήθηκαν πιστεύει ότι η Ελλάδα καταβάλλει σοβαρές προσπάθειες να εφαρμόσει τα μέτρα λιτότητας για τα οποία δεσμεύτηκε, ενώ το 66% εκφράζει αμφιβολίες.
Ωστόσο οι ερωτηθέντες φαίνονται διχασμένοι όσον αφορά την προοπτική μιας αδυναμίας των Ελλήνων να εξυπηρετήσουν το χρέος τους: Ποσοστό 46% πιστεύει ότι η ευρωζώνη θα πρέπει να αποδεχτεί την πιθανότητα αυτή, ενώ το ίδιο ποσοστό δηλώνει ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποφευχθεί.
Εξ άλλου πλειοψηφία 62% των Γερμανών πιστεύει ότι η γερμανική οικονομία θα επηρεαστεί αρνητικά αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, ενώ ποσοστό 18% κρίνει ότι οι συνέπειες για τη γερμανική οικονομία θα είναι θετικές.
Μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων, το 69%, αξιολογεί επίσης θετικά τη διαχείριση της κρίσης από την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, έναντι ποσοστού 23% που κρίνει ανεπαρκή τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την κρίση.


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
η προπαγάνδα λειτουργεί άψογα, ουδείς δεν εστιάζει στην λύση του οικονομικού αδιεξόδου. Η λέξη "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" δεν ακούγεται σχεδόν πουθενά, μόνο το ΧΡΕΟΣ διαδίδουν. Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη πως θα αποπληρωθεί το όποιο χρέος; πως θα έχει έσοδα ο κρατικός μηχανισμός όταν οι άνεργοι ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο. Το δεν υπάρχει σάλιο είναι σειρά να το πει ο λαός,  λεφτά δεν υπάρχουν, καιρός να στραφείτε σε όσους τόσα χρόνια κερδοσκοπούσαν με απατεωνιές και κλεψιές εις βάρους του Ελληνικού λαού, αυτοί έχουν και μάλιστα σε τράπεζες του εξωτερικού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)