Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Μετανάστευση και λαθρομετανάστευση.






















Σχόλιο φίλου και συνεργάτη:

Τι γίνεται στη Λέσβο... Πάει η χώρα, καταστρέφεται !!!

Γίναμε μετανάστες, με χιλιάδες νέους να αναζητούν ένα καλύτερο οικονομικό αξιοκρατικό μέλλον, σύμφωνα με τα προσόντα, τις σπουδές και τις ικανότητες που διαθέτουν.
Παράλληλα με αυτή την τεράστια εκροή, έχουμε την εισβολή, προσφύγων / λαθρομεταναστών από όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής, που έρχονται στην Ελλάδα για να μείνουν, με κλειστά τα σύνορα της Ευρώπης και ανοιχτά της Ελλάδας, σαν να μην είμαστε εμείς Ευρώπη.  

Μεγάλες αλήθειες από την σύσκεψη της περιφέρειας, την στιγμή που οι πολιτικοί μας καταδικάζουν το Αιγαίο και τα νησιά μας που ασφυκτιούν από την οργανωμένη λαθροεισβολή:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)