Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΕΛΛΑΔΑ χώρα του ΤΖΟΚΕΡ και της γενικευμένης ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ… τι ΔΕΝ καταλαβαίνετε;

Το σύνολο του πολιτικού κόσμου μέμφεται το ότι εφαρμόστηκε νόμος εποχής του Μεταξά. Έκτοτε έχουν ορκιστεί 76(!) Κυβερνήσεις, κάθε μορφής, και καμία δεν τον άλλαξε.
Κύριο καθήκον του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι να τον προστατεύει εφαρμόζοντας τους νόμους. Ο Υπουργός δηλώνει ευθαρσώς ότι θα «χρησιμοποιήσει» το ανήλικο παιδί του για να καταπατήσει τον νόμο. Ο
17χρονος έχει δικαίωμα να συμμετέχει στην διαδικασία επιλογής Πρωθυπουργού αλλά δεν μπορεί να βλέπει την οποιαδήποτε ταινία.
Υπάρχει χρονική περίοδος που τρία τηλεοπτικά κανάλια συγχρόνως προβάλουν τουρκικά σίριαλ, το τέταρτο παρουσιάζει τις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροπλάνα και το πέμπτο χαρακτηρίζει «αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία» την δήλωση του ΠτΔ. Τι δεν καταλαβαίνετε;
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)