Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Νέα πρόκληση Ρεπούση: «Εξοργίζομαι με τους αγιασμούς και τις εικόνες των ηρώων του ’21 στα σχολεία!»

: Η Μαρία Ρεπούση τάχθηκε κατά και του σχολικού αγιασμού, αλλά και των εικόνων Αγίων και ηρώων του 1821 στις σχολικές αίθουσες. «Είμαστε ένα δυτικού τύπου φονταμενταλιστικό κράτος», έγραψε στο facebook.

Του Ηλια Καλλιωρα
Η θεωρητικός του «συνωστισμού» των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης κατά την Μικρασιατική Καταστροφή, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της σχετικά με την
απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά, χαρακτηρίζοντας «φονταμενταλιστικό» κράτος την Ελλάδα και τάσσεται κατά της παρουσίας εικόνων με Ήρωες (τους γράφει μικρό η) της Εθνεγερσίας στους τοίχους των σχολικών μονάδων της χώρας, δηλώνοντας μάλιστα «εξοργισμένη»!..
vimaorthodoxias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)