Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Tο μεγαλύτερο έγκλημα


Tο μεγαλύτερο έγκλημα που συντελέστηκε εις βάρος τού Ελληνισμού Αρ.1
GEWKWN : Η ιστορική λήθη σκοτώνει τους λαούς.
Το "παιδομάζωμα" ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα που συντελέστηκε εις βάρος τού Ελληνισμού τους τελευταίους αιώνες.  Γιατί; ...Γιατί μιλάμε για απαχθέντα παιδιά ...Μιλάμε για ζωντανούς-νεκρούς, οι οποίοι μπαίνουν στα "εργαστήρια", για να γίνουν κομμουνιστικά "ζόμπι", ώστε να επιστρέψουν και να "εγκληματήσουν" υπέρ των εγκληματιών και εις βάρος των οικογενειών τους.  Στην περίπτωση της Ελλάδας τα παιδιά τού "παιδομαζώματος" έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τους κομμουνιστές και επιστρέφουν, για να καταστρέψουν τη δική τους πατρίδα.
ΛΕΝΝΙΝ:  "Μη τον φοβάσαι τον πλούσιο ...Τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι" ...
Το εγκληματικό ΚΚΕ τού Εμφυλίου απήγαγε τουλάχιστον 25 χιλιάδες παιδιά από 3ων έως 14ων ετών. Αυτές οι απαγωγές ήταν απολύτως στοχευμένες. Επέλεγαν παιδιά από φτωχές Ελληνορθόδοξες Οικογένειες της Μακεδονίας
 Αυτά τα παιδιά τα άρπαξαν από τις οικογένειές τους και τα έσυραν ως "ύαινες" του κομμουνισμού στο ανατολικό "μπλοκ". Σε αυτά τα παιδιά πρόσφεραν ένα κομμάτι σοκολάτα και ένα μαλακό στρώμα και τα "έδειξαν" τον "παράδεισο"
...Τον κομμουνιστικό "παράδεισο". Γέμισαν τα μυαλά τους με σκουπίδια και τα "έπεισαν" πως εκείνοι ήταν οι μόνοι που τα αγαπούσαν και τα προστάτευαν. Τα έπεισαν ότι η πατρίδα τους και οι οικογένειές τους τα έδιωξαν και ότι αυτοί τα περιμάζεψαν, για να μην πεθάνουν στους δρόμους. Τα καλλιέργησαν ένα μίσος απίστευτο ...Μίσος εθνικό, ιδεολογικό, ταξικό κλπ. ...Όλα τα είδη τού μίσους. Γιατί; ...Για να τα κάνουν υπάκουους Μπολσεβίκους ...Υπάκουους στα αφεντικά τους. Δεν βάδιζαν στα "τυφλά". Γνώριζαν τι έκαναν, γιατί προφανώς το είχαν ξανακάνει. Το είχε πει άλλωστε και ο ίδιος ο "πατερούλης :
" Λένιν: "Δώστε μας ένα παιδί 8 χρονών και θα γίνει Μπολσεβίκος για πάντα".
Πάνω σ' αυτά τα παιδιά δοκίμασαν όλες τις γνωστές κι άγνωστες τεχνικές χειραγώγησης. Χωρίς καμία προστασία και χωρίς κανέναν έλεγχο από την παγκόσμια κοινή γνώμη μπορούσαν να κάνουν τα πάντα. Κίνδυνος δεν υπήρχε, καθώς και οι "απώλειες" δεν δημοσιοποιούνταν κι ούτε κι ενδιέφεραν και κανέναν ...Νεκρά ήταν αυτά τα παιδιά για τους οικείους τους, εφόσον δεν γνώριζαν ούτε πού βρίσκονται ούτε αν ζουν ή αν πέθαναν. Αυτά τα απροστάτευτα παιδιά βρέθηκαν στο έλεος σταλινικών πρακτόρων και είναι βέβαιον ότι πάνω τους δοκίμασαν όλη τη "χημεία"...Όλες τις ψυχοτρόπους ουσίες που είχαν στη διάθεσή τους. Μιλάμε για κανονικά "ζόμπι" ...Χιλιάδες απαχθέντα Ελληνόπουλα αγράμματα, φτωχά και τρομοκρατημένα κρατούνταν σε "σφραγισμένα" στρατόπεδα συγκέντρωσης .
Kανένας δεν ξέρει πόσα απ' αυτά πέθαναν πάνω σε πειράματα ή σκοτώθηκαν πάνω στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στις οικογένειές τους,  κανένας δεν ξέρει πόσα παιδιά  πέθαναν στη διαδρομή από τις κακουχίες και πόσα παιδιά εκτελέστηκαν από τους ΚΚΕδες στην προσπάθειά τους να αποδράσουν, για να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Μιλάμε για ένα "έγκλημα" από τα πιο σκοτεινά στην ανθρώπινη ιστορία .
Τόσα παιδιά απάχθηκαν από τις οικογένειές τους στη Μακεδονία ...25 χιλιάδες οικογένειες καταστράφηκαν, θρηνώντας ζωντανούς νεκρούς, για τους οποίους δεν γνώριζαν τίποτε ...25 χιλιάδες ψυχές περιφέρονταν σε μυστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης ανά την Ευρώπη ...25 χιλιάδες "πειραματόζωα", που επάνω τους δοκιμάζονταν όλη η εμπειρία και όλη η χημεία τού συστήματος επάνω στον έλεγχο των συνειδήσεων.
O Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος αποκατέστησε όλους τους κομμουνιστές δολοφόνους τού Εμφυλίου, δεν επέτρεψε ποτέ στον "σοσιαλισμό" να ζητήσει δικαιοσύνη για τα παιδιά τού "παιδομαζώματος". Ποτέ δεν αναζητήθηκαν τα στοιχεία τους και οι φάκελοί τους. Ποτέ δεν καταγγέλθηκαν τα στρατόπεδα συγκέντρωσής τους. Η σοσιαλιστική "Αλλαγή" προφανώς αφορούσε διορισμούς, επιδοτήσεις και επιδόματα ημετέρων. Επί ΠΑΣΟΚ επέστρεψαν όλοι οι εγκληματίες τού Εμφυλίου στην Ελλάδα και στα παιδιά του "παιδομαζώματος" δεν επέτρεπαν ούτε την αυθημερόν επίσκεψή τους στους συγγενείς τους. Δεν τους επέτρεπαν ούτε να παραβρεθούν σε κηδείες στενών συγγενικών τους προσώπων ...Για να επιβεβαιώνεται πάντα η "κακή" Ελλάδα που τους "πληγώνει" και οι "καλοί" κομμουνιστές, οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι να τους "παρηγορήσουν".
Όταν οι Έλληνες "μάτωναν" στη Μακεδονία, οι ΚΚΕδες έψαχναν στα πορνεία - ανάμεσα σε χαμάληδες και σακάτηδες - ανθρώπους, για να τους μυήσουν στον κομμουνισμό τού αράγματος και της αρπαχτής, προκειμένου να τους ονομάσουν "Μακεδόνες". Όταν οι Έλληνες "μάτωναν" στη Μικρά Ασία, οι ΚΚΕδες, σύμφωνα με τη δική τους "ριζοσπαστική" δήλωση, έπαιζαν τον ρόλο τής πέμπτης φάλαγγας. Όταν το '40 οι Έλληνες "μάτωναν" στον πόλεμο κατά του φασισμού, οι ΚΚΕδες - ως γνήσια "τρωκτικά" - τρύπωσαν στις φυλακές. Όταν οι Έλληνες προσπαθούσαν να επουλώσουν τις πληγές τους από τον πόλεμο, οι ΚΚΕδες, εκτελώντας εντολές ξένων, προκάλεσαν τον Εμφύλιο ...Έναν Εμφύλιο, ο οποίος στην κορύφωσή του είχε το έγκλημα του "παιδομαζώματος".

Πραγματικές Θερμοπύλες με έναν "αόρατο" εχθρό.
Απέναντι στους εχθρούς του Έθνους στέκονται σήμερα οι Έλληνες ...στην κυριολεξία ανοργάνωτοι. Προδομένοι από τις ηγεσίες τους δεν μπορούν ν' αναπτύξουν μια κοινή στρατηγική άμυνας. Πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτό, όταν έχεις προδότες "ηγέτες"  Πώς είναι δυνατόν ν' αντισταθείς, όταν ακόμα και μια μαζική διαμαρτυρία υποβαθμίζεται και λοιδορείται  
Πώς θα αμυνθεί αυτός ο κυρίαρχος λαός, όταν ξαφνικά "υποβαθμίζεται" και από κυρίαρχος και σοφός γίνεται "ετερόκλητος όχλος" ; Πώς είναι δυνατόν να κερδίσεις μια μάχη, αν δεν "βλέπεις" τον εχθρό σου;

Αυτός ακριβώς είναι σήμερα ο μέγας κίνδυνος στην Ελλαδα …… οι κομμουνιστές ...Αυτοί, οι οποίοι πολιτισμικά βρίσκονται "απέναντι" στον Ελληνισμό.   Δεν μπορείς να νικήσεις ένα μολυσματικό "πύον", το οποίο σε απειλεί με θάνατο, αν δεν στραφείς εναντίον της "πληγής" που το "παράγει". Αυτήν τη στιγμή οι κομμουνιστές μπορούν και απειλούν, γιατί υπάρχει το μόνιμα μολυσματικό "ΚΚΕ", το οποίο τους αναπαράγει, τους τροφοδοτεί και τους κατευθύνει.

...Αυτοί είναι οι πραγματικοί ανθέλληνες ...Οι πιο ανθέλληνες όλων των εποχών. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος το εξής απλό: Δεν υπάρχει πολιτισμός ή λαός, που να μην έχει "αγκαλιάσει" και ως εκ τούτου να μην έχει εντάξει τον Αλέξανδρο στις φωτεινές σελίδες της ανθρώπινης ιστορίας ...Κανένας στον κόσμο. Οι μόνοι, που τον θεωρούν "σφαγέα" των λαών, είναι οι Έλληνες κομμουνιστές ...Οι αγράμματοι τενεκέδες, οι οποίοι υπηρέτησαν ένα φασιστικό σύστημα, το οποίο εν καιρώ ειρήνης σκότωσε πάνω από 100.000.000 ανθρώπους και θεωρούν "σφαγέα" έναν πολεμιστή, ο οποίος πολέμησε απέναντι στους στρατούς των πιο σκοτεινών συστημάτων...
Στην ελεγχόμενη από τους ισχυρούς Ελλάδα, το ολιγομελές ΚΚΕ, στο σύνολο του χρόνου που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, μπορούσε να "κρύβεται" μέσα στον αχανή κόσμο της Αριστεράς. Έχοντας υιοθετήσει την "κλάψα" και την τεχνική τής "αυτοθυματοποίησης" , μπορούσε και κρυβόταν μέσα στον τεράστιο πολιτικό χώρο της Αριστεράς. Αυτός ο χώρος έχει σήμερα πρόβλημα, εξαιτίας της κυβερνητικής "θητείας" τού ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό, το οποίο λειτουργούσε ως πανίσχυρος "κορμός" και τους επέτρεπε να ελέγχουν το σύνολο του ελληνικού λαού, έχει αρχίσει να διασπάται στα εξ' όν συνετέθει
Για εμάς όλο αυτό δεν ήταν απλά αναπόφευκτο, αλλά και δίκαιο. Θα ήταν άδικο να τελειώσει όλος αυτός ο σχεδιασμός τους - που κόστισε στον Ελληνισμό άπειρο αίμα και πόνο—, χωρίς να δοθεί ευκαιρία στον Ελληνισμό να "δει" ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι τον πρόδιδαν μόνιμα τον τελευταίο αιώνα. Θα ήταν άδικο να γίνει ένα παγκόσμιο reset της ιστορίας και αυτοί, οι οποίοι εδώ και έναν αιώνα πληρώνονταν για να προδίδουν τον Ελληνισμό, να τη γλιτώσουν, γιατί απλά δεν πρόλαβαν να το ξανακάνουν. Θα ήταν άδικο για τον Ελληνισμό να μην μπορεί να τιμωρήσει τους προδότες του.

Απλά πράγματα. Έπρεπε να συμβούν όλα αυτά που γίνονται σήμερα -  και μάλιστα με αυτόν τον προκλητικό τρόπο ...Να παρασυρθούν από την άγνοιά τους οι προδότες και να προκαλέσουν τους Έλληνες, βασιζόμενοι στις "πλάτες" των αφεντικών τους ...Να δώσουν στον κόσμο την ευκαιρία να καταλάβει τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια, ώστε η τιμωρία τους ν' αποτελεί μια φυσική κατάληξη.
Γι' αυτόν τον λόγο ήταν πολύ σημαντικό να πάρει την εξουσία το ΚΚΕ - σε οποιαδήποτε μορφή του—, ώστε ν' ανοίξει τα "χαρτιά" του και να εκτεθεί ...Ν' αποκαλύψει τη λειτουργία του και βέβαια τα αφεντικά του ...Να εκθέσει τα πρόσωπα αυτά, τα οποία μέχρι τότε έμεναν κρυμμένα και στο απυρόβλητο ...Έπρεπε να δημιουργηθούν οι συνθήκες αυτές, ώστε να προδώσουν την Ελλάδα οι ίδιοι οι σημερινοί Μπολσεβίκοι ..
Έπρεπε να δούμε με τα μάτια μας το ΚΚΕ να περιφρουρεί τη Βουλή, όταν οι προδότες δωσίλογοι παρέδιδαν την πατρίδα μας στους τοκογλύφους ...Έπρεπε να δούμε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας η κομμουνιστική προδοσία τού Ελληνισμού ...Έπρεπε να δούμε τη γενική προδοσία, την οποία θα επιχειρούσαν σε βαθμό που θα απειλούσε το σύνολο της ελληνικής ύπαρξης σ' αυτόν τον κόσμο. Περί αυτού πρόκειται. Καθημερινά αποκαλύπτεται πως είχαμε  να κάνουμε με πληρωμένους "δολοφόνους", οι οποίοι είχαν αναλάβει ένα συμβόλαιο θανάτου να εκτελέσουν.

Ας δει κάποιος τι γινόταν  στο υπουργείο Παιδείας ... Προσπαθούσαν να καταστρέψουν την έννοια της "οικογένειας", γιατί αυτή δίνει αυτονομία στον άνθρωπο, ενώ αυτοί θέλουν την εξάρτησή του από το κράτος και τους "πατερούληδες" ...Θέλουν τα παιδιά από τη βρεφική σχεδόν ηλικία στα παιδαγωγικά "εργαστήρια" του συστήματος.  Ότι δίνει δύναμη στον Ελληνισμό και την ελληνική παιδεία προσπαθούσαν είτε να το εξαφανίσουν είτε να το "ακρωτηριάσουν" σε βαθμό αναπηρίας. Αυτά όλα θα καταδικάσουν τους σημερινούς εγκληματίες τού κομμουνισμού. Θα αποδειχθεί ότι αυτή η θανατηφόρα συμμορία υπάρχει και λειτουργεί πάντα με έναν μόνιμο στόχο ...Τον στόχο των χρηματοδοτών και αφεντικών της ...

Όλα αυτά τα χρόνια πληρώνονταν από τα αφεντικά τους, για να "πληγώνουν" συστηματικά τον Ελληνισμό. Συνεχώς τον εξασθενούσαν, περιμένοντας τη στιγμή να τον "χτυπήσουν" στην "καρδιά", προκειμένου να τον "αποτελειώσουν". Περί αυτού πρόκειται. Αυτοί, οι οποίοι τον "πλήγωσαν" πολλές φορές στον προηγούμενο αιώνα, έρχονται σήμερα να του δώσουν την "τελειωτική βολή".
...Θέλουν τους λαούς χωρίς "μνήμη" και χωρίς "θέληση" ...Τους θέλουν χωρίς ανώτερα πρότυπα ...Τους θέλουν απολύτως υποταγμένους ...Τους θέλουν ζώα, που λειτουργούν με βάση τα ένστικτα. Θέλουν πελάτες και όχι πολίτες ...Θέλουν μάζες τυφλών και φανατικών οπαδών και όχι ευσεβείς σκεπτόμενους ανθρώπους ...Θέλουν καταναλωτικά ζώα, που η μανία τους για κατανάλωση θα διατηρεί τα ένστικτά τους μονίμως ενεργοποιημένα και θα τα καθηλώνει στο επίπεδο του αρπακτικού ζώου ...Ζώα, που κατευθύνονται στα "μαγαζιά-σφαγεία" τους με μόδα, πορνό και μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)